Dit zijn mijn meest gelezen blogs van 2021

door Linda

Met het einde van het jaar 2021 in zicht, heb ik even bekeken welke blogs dit jaar het populairst waren. Daar zitten nieuwe blogs bij, maar ook blogs die vorig jaar al heel veel gelezen werden en dit jaar dus nog steeds veel gelezen werden. Zo leuk om te zien! En wat ik nog het mooist vond is dat er het afgelopen jaar maar liefst 25.000 keer is gelezen. LindaSchrijft is dan ook heel hard gegroeid en daar ben ik super trots op! Nou nu verder met het blog want daar wachten jullie natuurlijk op. Dit zijn mijn meest gelezen blogs van 2021. Lees je mee?

5. Dag van de Leidster: 6 leuke knutsel ideeën

Dag van de Leidster

Op de 5e plek staat mijn blog met knutsel ideeën die je cadeau kunt geven op de Dag van de Leidster. Deze dag komt jaarlijks terug om de leidsters van de opvang en gastouders in het zonnetje te zetten. En wat is er dan leuker om te maken én te krijgen dan een zelfgemaakt cadeautje? In dit blog vind je verschillende ideeën die je kunt knutselen met je peuter of kleuter.

Nog niet gelezen? Klik hier om dit blog te lezen.

4. Deze traktaties zijn makkelijk én gezond!

Unicorn

Dit blog stond vorig jaar ook in mijn top 5! Nu is het 2 plaatsen gezakt en staat het op de vierde plek, maar alsnog is het een van mijn meest gelezen blogs. Trots! Dit blog heb ik geschreven toen ik voor Guido zijn 2e verjaardag op zoek ging naar leuke, snel te maken, maar gezonde traktaties.

3. De luiertest

De luiertest

Ook dit blog werd in 2020 al heel erg goed gelezen. Zo goed dat hij op de allereerste plek stond. Hij is dus een paar plekjes gezakt. In De luiertest testte ik een aantal merken luiers, samen met Guido. Ik vergeleek de luiers op pasvorm, hoelang Guido droog bleef en natuurlijk de kosten. Dit blog was zo’n succes, dat ik er in 2021 nog een aantal schreef. Onder andere over of die luierbroekjes van Pampers echt zo handig zijn en over de ecologische luiers van Naty.

Benieuwd naar De luiertest? Dan kun je hem hier nog eens lezen.

2. Herfst: 7 leuke knutsel ideeën voor peuters en kleuters

Herfst egel

De herfstperiode is een heerlijke tijd om te knutselen. Er valt zoveel te zien in het bos. En van de kastanjes, dennenappels, bladeren en eikels kun je zoveel leuke dingen maken! In dit blog kun je 7 leuke knutseltips vinden die je samen met je peuter of kleuter kunt knutselen. Heel veel mensen vonden hun weg naar dit blog, super leuk om te zien!

Heb je dit blog gemist? Hier kun je het teruglezen.

1. Het meest gelezen blog van 2021: Een babyshower organiseren tijdens Corona

Babyshower tijdens Corona

Op de allereerste plek staat mijn blog over hoe je een babyshower kunt organiseren tijdens Corona. Ons leven wordt nu natuurlijk helemaal bepaald door Corona, maar je wilt wel belangrijke dingen blijven vieren. In dit blog geef ik tips over hoe je een babyshower kunt organiseren, welke cadeautjes je kunt geven en welke babyshower spelletjes kunt doen.

Heb je dit blog gemist (kan bijna niet zou je zeggen 😉 ), dan kun je het hier lezen!

Zo, dat was een heel fijn lijstje met mijn meest gelezen blogs van 2021! En ook voor komend jaar hoop ik weer heel veel leuk, inspirerende blogs te mogen schrijven. Misschien heb je nog tips voor een blog die ik echt moet schrijven? Laat het me dan vooral weten in een reactie onder dit blog!

Ik wens iedereen alvast een hele gezellige jaarwisseling en wil jullie heel hartelijk bedanken voor alle support, de vele blogs die je gelezen hebt en ik hoop dat ik je hiermee op weg heb kunnen helpen.

Ik heb zin in een nieuw jaar, een nieuwe start en heel veel zin in het maken van nieuwe blogs! Ik hoop dat je ook het komend jaar weer mee leest!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter