Handige lijstjes,  Moederschap

Dag van de Leidster: 6 leuke knutsel ideeën

Aanstaande donderdag, 17 september, is het de Dag van de Leidster. Op deze dag worden alle pedagogisch medewerkers en gastouders in het zonnetje gezet. Als een blijk van waardering is het leuk als je diegene een klein cadeautje geeft. Het is natuurlijk extra leuk als je zelf een cadeautje in elkaar zet, al dan niet met je peuter of kleuter. In dit blog vind je 6 leuke cadeau ideeën.

1. Handverzorging

Handverzorging
Bron: Pinterest

Een vrolijk setje handverzorging is altijd leuk om te krijgen. In dit pakketje zit bijvoorbeeld een nagelakje en een tube handcreme. Handig cadeau toch?! Niet moeilijk om te maken en leuk om te krijgen.

2. Hartjes snoep

Hartjes snoep cadeautje
Bron: Pinterest

Voor dit cadeautje heb je hartjes snoepjes nodig, een zakje en een leuke sticker om op te schrijven. Een simpel, maar vrolijk én lekker cadeautje voor de leidster!

3. Plantje

Plantje
Bron: Pinterest

Een plantje met een kaartje is ook een leuk cadeautje. Op het kaartje kun je zoiets zetten als: Bedankt dat je me laat groeien.’.

4. Theedoos

Theedoos
Bron: Pinterest

Heb je ergens nog een theedoosje liggen? Anders kun je deze in bijna elke winkel wel vinden. Laat je kindje de theezakjes versieren en je hebt een heel leuk theedoosje om cadeau te geven!

5. Interieur

Waxinelichtjes cadeau
Bron: Pinterest

Heb je nog een potje in huis? En een paar waxinelichtjes? Wat lint erbij en je kunt dit leuke cadeautje maken. Gezellig om zo in huis neer te zetten of om één voor één de waxinelichtjes in te laten branden.

6. Tekening/knutsel of chocolade

Thee en chocolade
Bron: Pinterest

Natuurlijk kun je ook altijd een mooie tekening of knutsel inpakken en cadeau geven. Een lekker stuk chocolade is ook altijd goed of een klein bloemetje.

Heb je nog een leuk idee dat hier niet bij staat? Laat het me weten in een reactie hieronder, daarmee kun je ook anderen weer inspireren!

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *