Knutselen,  Lifestyle,  Moederschap

Een vrolijk bosje bloemen knutselen

Moederdag is in aantocht en daarom ben ik met de kinderen begonnen met het knutselen van een vrolijk bosje bloemen voor oma. Bij de Action vond ik hele leuke papieren rietjes die we als steel konden gebruiken en knutselpapier had ik al in huis. Dus we konden aan de slag! Wil je weten hoe we dit leuke bosje bloemen geknutseld hebben, lees dan snel verder!

Wat hebben we nodig?

Om zelf dit vrolijke bosje bloemen te knutselen heb je nodig:
– Rietjes (ik heb voor groene papieren rietjes gekozen met een leuk design)
– Verschillende kleuren knutselpapier
– Lijm of plakband
– Schaar
– Zwarte stift

Aan de slag!

  1. Knip de bloemen uit de verschillende kleuren knutselpapier. Ik heb gekozen voor de vorm van een tulp. Deze kon Julia (4 jaar) makkelijk zelf knippen.
  2. Plak de bloem op het rietje.
  3. Knip de vorm van een bloemblad uit een stuk groen papier. Ook dit kon Julia prima zelf doen.
  4. Schrijf iets liefs op het blad of laat het leeg.
  5. Plak het blad aan het rietje zodat de bloem helemaal af is en laat ze drogen. Ik heb de bloemen ondersteboven met het pak rietjes erop laten drogen zodat het goed plakte.

Bosje bloemen voor Moederdag

Dit bosje bloemen kun je makkelijk voor Moederdag maken, maar natuurlijk ook voor iemand anders of voor een verjaardag. Iemand verrassen met een vrolijk gekleurd bosje bloemen dat nooit verwelkt en met liefde is gemaakt. Wie wil dat nou niet? Ga je zelf ook een vrolijk bosje bloemen knutselen, laat het me dan in een reactie onder dit blog weten. Of tag me op Instagram. Vind ik leuk!

Heb je zin om nog meer te knutselen? Kijk dan nog even hier voor nog meer inspiratie of kijken even op mijn Pinterest. Ook voor ideeën om een lekker Moederdag ontbijtje te maken zit je goed op mijn blog. Daarvoor kun je nog even bij Bakken en recepten kijken.

Liefs,
Linda

9 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *