Contact / samenwerken

door Linda

Voor vragen, feedback en suggesties kun je me altijd een berichtje sturen. Dit kun je onder een blog doen, of door rechtstreeks even een mailtje te sturen.

Social Media

Volg me op Social Media en je bent als eerste op de hoogte wanneer er een nieuw blog online staat! Je kunt me op Instagram, Facebook en Pinterest volgen.

LindaSchrijft cijfers

LindaSchrijft.nl bestaat sinds november 2019, heeft inmiddels een DA van 23 en gemiddeld 13.000 unieke bezoekers per maand. Uiteraard ben ik hier heel erg trots op!

Samenwerkingen

Ben je een bedrijf en wil je contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten of wil je een samenwerking opzetten? Leuk! Stuur me even een mail op info@lindaschrijft.nl.
Producten kunnen altijd vrijblijvend worden opgestuurd ter review, stuur me even een mail, dan stuur ik je het adres. Wanneer je zeker wil zijn van een blogplaatsing adviseer ik je een advertorial in te kopen. Neem hiervoor even contact met me op.

Ben je op zoek naar een samenwerking voor langere tijd bijvoorbeeld met meerder blogs en/of socials? Hier sta ik ook voor open, mits het natuurlijk bij mij en mijn blog past.

Adverteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op mijn website. Ik kan een advertorial schrijven of een banner plaatsen. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je mij hierover mailen. Ik denk graag met je mee!

Merken waarmee ik onder andere met veel plezier en succes heb samengewerkt of waarmee ik nog steeds plezierig mee werk, zijn;

Kek Mama, Servero, Solit Socks, Mopperkontjes, Van Driel Publishing, Weleda, Fotofabriek, PlantRebelz, Uitgekookt, Guhl, Loveli, Myanimalfamily, Verasol, Hevigbloedverlies.nl, BBC First, Ubisoft, Videoland, Kaya sieraden, Finaste, SmartMax.

Bloggen voor jouw website

Naast bloggen voor mijn eigen blog, is het ook mogelijk om een door mij geschreven blog aan te leveren voor jouw website! Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen kun je een mailen naar lindaschrijft@hotmail.nl

Platformen

LindaSchrijft is onder andere terug te vinden op LinkPizza, Hulc en Bloggers Benelux.

De Ultieme Mamablogs Lijst