Contact

door Linda

Voor vragen, feedback en suggesties kun je me altijd een berichtje sturen. Dit kun je onder een blog doen, of door rechtstreeks even een mailtje te sturen.

Social Media

Volg me op Social Media en je bent als eerste op de hoogte wanneer er een nieuw blog online staat! Je kunt me op Instagram en Facebook volgen.

Zakelijk contact

LindaSchrijft.nl bestaat sinds november 2019 en is sindsdien flink gegroeid met elke maand meer dan 2.000 unieke bezoekers en meer dan 3.000 unieke pageviews. Uiteraard ben ik hier heel erg trots op!

Ben je een bedrijf en wil je contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten of wil je een samenwerking opzetten? Dan ben je van harte welkom om mij een mail te sturen op lindaschrijft@hotmail.com. Producten kunnen altijd vrijblijvend naar het onderstaande adres opgestuurd worden ter review, wanneer u zeker wil zijn van plaatsing adviseer ik een advertorial in te kopen. Mijn mediakit kun je hier vinden.

Producten kun je sturen naar:

LindaSchrijft 
Grote Beer 31
2163 AP Lisse

Adverteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op mijn website. Ik kan een advertorial schrijven of een banner plaatsen. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je mij hierover mailen. Ik denk graag met je mee!

Merken waarmee ik met veel plezier en succes heb samengewerkt of waarmee ik nog steeds plezierig mee werk, zijn;

Kek Mama, Servero, Solit Socks, Mopperkontjes, Van Driel Publishing, Weleda, Fotofabriek, PlantRebelz, Uitgekookt.nl, Guhl.