Fontein op zonne-energie van Action

door Linda

Ik kon het weer eens niet laten toen ik bij mijn rondje door de Action een fontein op zonne-energie zag liggen voor maar € 6,95. We hebben een kleine vijver in de tuin en nu ik gek ben van solar gadgets, kon ik deze echt niet laten liggen. In dit blog lees je meer over deze solar waterfontein van de Action. Is het wat of kun je het beter laten liggen?

Hoe werkt een fontein op zonne-energie?

Deze duurzame waterfontein, drijft op het water en je hebt er geen accu, kabel of stopcontact voor nodig. Zodra de zon begint te schijnen sproeit de fontein het water tot een hoogte van ongeveer 45cm. Door een van de andere meegeleverde sproeikopjes op de fontein te klikken, kun je kiezen uit verschillende stralen. Zit het sproeikopje erop, dan kun je het fonteintje makkelijk in de vijver leggen. Schijnt de zon dan ook nog, dan gaat hij gelijk sproeien! Super leuk toch?!

Wat vond ik van deze waterfontein op zonne-energie van Action?

De solar fontein die ik bij de Action heb gekocht, zit in een klein doosje en komt met 3 verschillende sproeiers. Zo kun je zelf bepalen hoe de fontein zijn water spuit. Het is een compact, rond fonteintje met duidelijke kleine zonnepaneeltjes erin verwerkt. Je klikt de opzetstukjes voor de sproeier er makkelijk op en kunt ze ook makkelijk verwisselen. Het fonteintje spuit het water hoog en begint al te sproeien zodra de eerste zonnestralen de zonnepaneeltjes raken. Er zit alleen geen aan of uit knop op, dus wil je de fontein even niet meer gebruiken, dan moet je hem uit de vijver halen en in de schaduw leggen. Mocht je hem tegen komen bij de Action en heb je een vijver(tje) in je tuin of op je balkon, neem deze eco fontein dan zeker mee. Het is een hele leuke gadget voor iedere vijver!

Heb jij zelf een fonteintje in je vijver of ben je bekend met dit solar fontein van Action of van een ander merk? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Heb je zin om nog meer reviews te lezen, dan kun je hier nog verder lezen.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter