Bijzondere cadeau ideeën voor een moeder

door Linda

Zoek je een cadeau voor een moeder die alles al heeft? Of een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld die speciale vriendin of iemand die net moeder is geworden? In dit blog vind je een handig lijstje met bijzondere cadeau ideeën voor een moeder. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk sieraad, zoals een ketting met een vingerafdruk van je man of kindje of een kindertekening gegraveerd in hout. Lees je mee voor nog meer unieke cadeau ideeën voor moeders?

1. Ketting met vingerafdruk

Een van de meest bijzondere cadeaus vind ik wel een ketting met een vingerafdruk erop. Zo heb je die persoon eigenlijk altijd bij je. Je kunt een vingerafdruk laten graveren op de ketting van je man, je kind of van een andere dierbare. Ik heb zelf een zilveren ketting met daaraan een coin met daarop de vingerafdruk van mijn man gegraveerd. Deze is in de vorm van een hart gegraveerd, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Deze ketting van Finaste is verstelbaar tussen 46 en 51 cm.

2. Armand met persoonlijke bedels

Houd de moeder die je een cadeau wilt geven niet van kettingen, oorbellen of ringen? Ga dan voor een armband met bedels. En om het een bijzonder cadeau te maken, kun je op de bedels de namen van haar kinderen laten graveren. Ik heb zelf een zilveren armband gekozen (ik houd van zilver en dit vind ik het mooist bij mij staan), met daaraan 2 bedels met de namen van mijn kinderen erop. Ik ben er super blij mee en draag hem (bijna) elke dag. .

3. Invulboek vol bijzondere verhalen

Bijzonder cadeau voor een moeder: een invulboek vol verhalen

Zoek je voor je eigen moeder een bijzonder cadeau? Ga dan voor een invulboek zoals ‘Mam, vertel eens..’ en je zult een naslagwerk krijgen met allemaal bijzondere verhalen. Je moeder zal vragen beantwoorden over bijvoorbeeld haar kindertijd en hoe ze het moederschap zelf heeft ervaren. Zo schrijft ze stap voor stap haar eigen levensverhaal en hebben jullie samen een mooi en bijzonder persoonlijk naslagwerk. ‘Mam, vertel eens..’ kost € 20,99 bij Bol.com en kun je hier bestellen.

4. Gepersonaliseerde mok

Bijzonder cadeau voor een moeder: een gepersonaliseerde mok

Deze mok kun je zelf personaliseren zodat het een bijzonder cadeau wordt voor een moeder. Je kunt zelf een foto uploaden die erop moet komen en je kunt er een tekstje bij zetten. Het leuke aan deze mok is dat het handvat in de vorm van een hart is.
Wil je deze mok bestellen, dan kan dat hier bij Radbag voor € 9,95

5. Tekening op hout

Bijzonder cadeau voor een moeder: een kindertekening op hout

Heeft je kind een mooie tekening gemaakt? Laat deze graveren op hout! Dan heb je een bijzonder cadeau voor een moeder of oma. Onder de tekening kun je een tekstje laten graveren met bijvoorbeeld de naam van het kind en de datum. De houten circkel is 20cm in diameter, maar als je contact opneem met Byjuul, is het ook mogelijk om een grotere circkel te laten maken.
Je bestelt de houten cirkel hier voor € 17,95 bij Byjuul.

Ik hoop dat je met dit lijstje bijzondere cadeau ideeën voor een moeder een uniek cadeau hebt kunnen vinden! Heb je nog een leuk en bijzonder cadeau idee die hier niet bij staat? Laat het me dan vooral weten in een reactie onder dit blog.

Mocht je zelf een bijzonder cadeau willen knutselen, dan heb ik daar ook heel veel leuke ideeën voor online staan, zoals papieren bloemen. Deze zijn ook heel erg leuk om te maken en om te geven.

Liefs,
Linda

Lees ook:

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

8 comments

Joyce - SomedayTodayNL 21 mei 2022 - 10:05

Leuke cadeaus! Mocht ik later ooit moeder zijn lijkt zo’n armband me erg mooi.

Reply
Frederique 20 mei 2022 - 08:54

Ik vind de tekening op hout leuk. De mok ook wel maar ik kom om in de mokken haha

Reply
Nienke 19 mei 2022 - 14:06

Wat gaaf, de tekening op hout! De sieraden zijn ook prachtig, ik zag dat mijn schoonzus een ketting heeft met een afdruk van de voetjes van haar zoontje, ook heel bijzonder.

Reply
Linda 19 mei 2022 - 17:12

Oh dat is ook een bijzonder cadeau inderdaad! Leuk!

Reply
Tessa 13 mei 2022 - 21:05

Wat een mooie en originele cadeaus. De ketting is erg tof

Reply
EvenDelen.be 13 mei 2022 - 08:43

De juwelen van Finaste vind ik geweldig. Een fijne collectie waar iedereen wel iets naar haar smaak kan vinden en ook nog aan een mooie prijs.
De tekening op hout vind ik ook super schattig!

Reply
Claire 12 mei 2022 - 12:45

Wat een prachtige ketting!! Zodra Lyam groot genoeg is om een afdruk te maken van zijn vinger, dan wil ik ook dolgraag zo’n mooie ketting met de vingerafdrukken van beide kids. Wij zijn daarnaast ook enorm fan van invulboeken. Leuk om bij te houden en om cadeau te geven!

Reply
linda schrijft 't op 12 mei 2022 - 11:05

Het invul- boek lijkt me een leuk kado voor mezelf, leuk om herinneringen weer op te halen.

Reply

Laat een reactie achter