Cadeau ideeën dreumes 1 – 2 jaar

door Linda

Een cadeau voor een dreumes tussen de 1 en 2 jaar hoeft niet moeilijk te zijn! Hieronder vind je een lijstje met cadeau ideeën voor een dreumes van 1 – 2 jaar die zeker in de smaak zullen vallen.

1. Little People Om-de-Beurt racebaan

Guido

Deze racebaan hebben wij aan Guido gegeven voor zijn 1e verjaardag. Hij kan er uren zoet mee zijn en elke verjaardag of als er visite met kinderen is wordt ermee gespeeld.

2. VTech speelgoed

VTech speelgoed

VTech speelgoed stond ook in mijn Top 5 artikel voor Sinterklaas. Want dit speelgoed is vrijwel altijd een hit. Het is er in prijsklassen en het assortiment is groot. Het afgelopen jaar hebben wij Guido de Toet Toet Brandweerkazerne gegeven. Er is ook een Toet Toet Auto die Guido Graafmachine heet. Die moest ik natuurlijk ook hebben.

3. Duplo

Duplo

Met Duplo zit je ook altijd goed. Het kan gecombineerd worden met andere Duplo sets en is er al vanaf € 4,99! Julia en Guido hebben alle sets bij elkaar gegooid en maken er steeds weer iets anders van.

4. SmartMax

SmartMax

Met SmartMax (+12 maanden) kunnen kinderen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken. De extra grote, zachte onderdelen van de dieren klikken eenvoudig op de staven en kunnen ook gebruikt worden bij andere SmartMax sets.

5. Loopfiets

Loopfiets

De loopfiets is de voorloper van de fiets. Met een loopfiets leren kinderen balans houden en geeft alvast een voorsprong op het leren fietsen (zie mijn artikel over Julia die na 2 jaar op haar loopfiets zo wegfietste). Kies voor een goede loopfiets (let op de reviews), want kinderen hebben hier lang plezier van!

Geschikt voor kinderen van ongeveer 1,5 – 2 jaar.

6. Pop

Pop

Zowel Julia als Guido spelen graag met poppen. Ze geven ze flesjes, leggen ze ‘op bed’ en gaan met ze wandelen. Heel leuk en leerzaam speelgoed!

7. Voorleesboekjes

Voorleesboek

Julia wilde rond een jaar of 2 graag voorgelezen worden. We lezen daarom elke avond een boekje. Liefst met veel plaatjes en niet teveel tekst. Het boek Raad eens hoeveel ik van je hou is een populair boek onder de kleintjes met mooie plaatjes en dus niet teveel tekst.

8. Strand/zandspeelgoed

Strandspeelgoed

Zand, water, altijd goed! Een leuk setje met een schep, emmer en wat vormpjes en de kinderen kunnen uren zoet zijn op het strand of in de zandbak.

9. Uiltjes bouwen

Deze leuke stapel-uiltjes kreeg Guido voor zijn verjaardag van zijn tante. Het was een groot succes! Julia en Guido zijn er al uren zoet mee geweest. De uiltjes kun je op verschillende manieren stapelen. Maar de kleuren en cijfers kunnen ook hiermee geoefend worden. Origineel cadeau!

10. Sticker/kleurboek

Bumba stickerboek

Heerlijk kleuren, maar ook het plakken van stickers vinden de kinderen hier heel erg leuk. Een stickerboek of kleurboek is een leuk klein cadeautje waar ze lang mee zoet zijn.

Heb je nog andere leuke, originele, handige cadeau ideeën voor een dreumes van 1 en 2 jaar? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter