Top 5 Sinterklaas cadeautjes voor peuters en kleuters

door Linda

Sinterklaas komt alweer bijna naar ons land. En daarmee gaat het, voor mij, leukste kinderfeest van het jaar weer beginnen. Ik merk dat Julia er dit jaar bewuster mee bezig is dan afgelopen jaar. Dus ik mag nu aan de slag om haar en haar broertje te verrassen met schoencadeautjes en tijdens pakjesavond. Ik heb er zin in! Heb je nog ideeën nodig? In dit blog lees je mijn Top 5 Sinterklaas cadeautjes voor peuters en kleuters.

1. Duplo

Duplo_boerderijdieren

Duplo is hier altijd goed. Ze kunnen er uren mee zoet zijn en hun fantasie de vrije loop laten. Geschikt vanaf ongeveer 1 / 2 jaar. En er is heel veel keus en daardoor ook geschikt als schoencadeau of als groot cadeau op pakjesavond. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

2. VTech speelgoed

Vtech_toet_toet_brandweerkazerne

VTech speelgoed is vrijwel altijd een hit. Dit speelgoed is er ook weer in verschillende prijsklassen dus ook hier is de keuze groot. Afgelopen jaar hebben wij Guido deze Toet Toet Brandweerkazerne gegeven. Nu hij 1,5 jaar is speelt hij er steeds vaker mee.

3. Kleurboek

Kleurboek

Een kleurboek is een leuk schoencadeautje en een die ook nog stickers heeft is helemaal geweldig. Voor de prijs hoef je het niet te laten en daardoor is het een heel geslaagd cadeautje voor kinderen. Action heeft nu meerdere varianten in de winkel liggen. Ik heb deze met Elsa voor Julia gekocht als schoencadeau.

4. Badspeelgoed

Badbootjes

Speelgoed voor in bad: een top cadeau voor elke leeftijd! Mijn kinderen vinden balletjes, bootjes, badeendjes en foam figuren helemaal geweldig. En daarom is in bad of onder de douche gaan altijd een feest.

5. Prentenboek

Prentenboekje Bobbi

Boeken met veel plaatjes worden hier ook erg gewaardeerd. Van Kikker tot Dikkie Dik. Van Bobbi tot Jip en Janneke, van alles komt er voorbij. Er gaat geen dag voorbij dat een van de kinderen even rustig op de bank gaat zitten om een boekje te lezen. Julia wordt bijna elke avond door Bas of mij voorgelezen voor het slapen gaan. Heerlijk vind ze dat!

Weet je nog een cadeautje die niet in deze Top 5 Sinterklaas cadeautjes voor peuters en kleuters staat? Laat het me vooral weten in de reacties! En ben je naast deze cadeautjes nog op zoek naar leuke ideeën om een surprise te maken? Dan kun je hier nog even verder lezen.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter