Weekendplog: Julia leert fietsen!

door Linda

Vandaag weer eens een gezellige plog (photoblog)! Dit weekend haalden we de zijwieltjes van de fiets van Julia en we vierden de verjaardag van mijn vader. Kijk je mee?

Zaterdagochtend ging Guido naar de ‘mannen’ kapper. Een stoere kapper met een heleboel ‘plak’plaatjes knipte zijn haren. Hij deed het super dit keer en heeft nu weer een mooie strakke coupe!

Guido na de kapper

Zaterdagmiddag wilden we wat leuks gaan doen, maar helaas ging het regenen. De kinderen speelden lekker binnen. Uiteindelijk werd het toch even droog en gingen we in de tuin spelen. Bas besloot dat het tijd was dat Julia haar zijwieltjes eraf konden (dat had ze al heel vaak gevraagd). Ze heeft nu 2 jaar op haar loopfiets ‘gefietst’ en is nu echt toe aan haar fietsje.

Zijwieltjes eraf
Guido hielp ook met het ‘klussen’ aan de fiets

En tot onze verbazing fietste ze in 1x weg!

Julia leert fietsen

Op de bochten en het remmen moet ze nog even oefenen. Maar wat mooi om te zien!

’s Avonds hebben we een nieuwe aflevering van Wie is de mol? gekeken. Samen met mijn zus en zwager doen we elk jaar een poultje. Helaas viel een van mijn mollen deze aflevering af.. Elk jaar weer mooie televisie!

Wie is de mol?
Een van mijn verdachte mollen.. niet dus..

Zondagochtend hebben we de verjaardag van mijn vader gevierd. Ook de neefjes en nichtjes kwamen een taartje eten. Julia wilde graag haar ‘nieuwe’ nichtje vasthouden. Waar Bas een mooie foto van heeft gemaakt:

Verjaardag
Julia vind de baby prachtig!

Moe van het spelen hebben we de rest van de dag thuis in de tuin gespeeld (gefietst!) en gerelaxed. Niet meer op pad, het was een mooie dag zo.

Strobloem
Deze strobloem bloeit nog steeds bij ons in de tuin.. (en voelt als een droogbloem, heel bijzonder!)

Wat hebben jullie dit weekend gedaan? Toevallig ook Wie is de mol gekeken? Wie denken jullie dat het is?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter