Cadeau ideeën peuter 3 – 4 jaar

door Linda

Hier weer eens een leuk lijstje met cadeau ideeën! Julia is nu 3 jaar en wordt deze zomer 4 jaar. Een mooie, leuke en interessante leeftijd waarin ze nog steeds nieuwe ontdekkingen opdoen. Daarnaast gaat ze bijna naar de basisschool en wil ze hiervoor alvast graag wat oefenen. Dus ben je op zoek naar wat cadeau ideeën voor een peuter van 3 – 4 jaar? Lees dan met me mee!

1. Nijntje verstoppertje spelen

Nijntje verstoppertje spelen

Nijntje verstoppertje is een leuk spel waarbij Nijntje verstopt moet worden en om de paar seconden iets zegt zodat het gevonden kan worden. Erg leuk speelgoed, Julia mocht het spel een keer lenen van haar neefje en was een groot succes. Ze is nu sowieso veel bezig met verstoppen.

2. SES My first Kleuren met water

Water verven

Julia is gek van dit verfsetje! Eigenlijk wordt er geen verf gebruikt, maar water. En toch komen de kleuren tevoorschijn wanneer het kind met de verfkwast met water over het plaatje ‘verft’. Geen gedoe met verf dus, maar hier echt een hit. Guido heeft het ook ontdekt en vind het ook erg leuk.

3. De skippy koe

De skippy koe is een hit! Hij is zo leuk dat Julia en Guido er soms onenigheid over hebben wie er op mag. Hij is gemaakt van stevig rubber en ziet er erg vrolijk uit!

4. Kroko Loco

Krokoloco

Een leuk kinderspel is: Kroko Loco. Het is een superleuk dierenmemo-spel waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren dieren herkennen, samen spelen en onthouden.

5. Rekenen met Woezel & Pip

rekenen_woezelenpip

Dit reken boekje van Woezel & Pip heeft Julia van oma gekregen en wat vind ze het leuk om hierin cijfers te oefenen voor de basisschool. Er staan verschillende oefeningen in zoals zoek of volg het cijfer 11 en maak de cijferreeks af.

6. Vissen vangen

Vissen vangen

Deze ken je vast van vroeger! Vissen vangen! Vang zoveel mogelijk vissen uit de vijver. Gegarandeerd urenlang plezier met dit spelletje.

7. Step

step

Een step is niet alleen heel leuk buiten speelgoed, hiermee leren kinderen ook hun balans houden. Het stuur van deze step is in 4 verschillende hoogten verstelbaar dus je kunt hem langer gebruiken. In de wieltjes zit LED verlichting, hij is dus nog eens super stoer ook!

8. Een eerste fiets

fiets

De meeste kinderen maken nu de overstap van de loopfiets naar een eerste fiets (met zijwieltjes). Julia heeft ook een eerste fiets met zijwieltjes gekregen, niet nieuw, maar mooi genoeg om op te oefenen. In dit blog lees je hoe dat ging!

9. Speeltent

Met een speeltent heeft je kind echt een plekje voor zichzelf. Hier kan het zelf spelen of met vriendjes. Erg leuk om te zien welke fantasie verhalen ze maken wanneer ze met deze tent spelen. Ze zijn er in de leukste uitvoeringen.

10. Magisch zand

Dit Magische zand is creatief speelgoed voor kinderen. Het is kinetische speelzand wat super zacht is, niet uitdroogt en zich makkelijk laat bewerken. Na afloop is het zand ook weer snel opgeruimd. Speelzand is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Hebben jullie nog leuke tips of cadeau ideeën voor een peuter van 3 – 4 jaar die niet in dit lijstje staan? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter