Lifestyle,  Verzorging

Mijn Finaste sieraden review

Finaste vroeg me of ik hun sieraden wilde reviewen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Wauw, wat hebben zij een groot assortiment aan oorbellen, kettingen en andere sieraden zeg. Ik kon zo moeilijk kiezen dat ik het aan hen zelf heb gelaten wat ze me precies op zouden sturen. En ik kan je vertellen: mijn dag kon niet meer stuk toen ik het binnen kreeg! Benieuwd naar wat ze voor me uitzochten? Je leest het in mijn Finaste sieraden review.

Finaste

Het leuke van de naam ‘Finaste’ is dat het in het Zweeds ‘de mooiste’ betekent. Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! Bij Finaste shop je de mooiste en trendy sieraden en accessoires voor een fijne prijs. De collectie doorlopend aangevuld met de mooiste sieraden van het moment om ervoor te zorgen dat er continue een nieuwe sieraden collectie klaarstaat. Een groot gedeelte van de sieradencollectie wordt ontworpen en geproduceerd in het eigen atelier in Nederland!

Gepersonaliseerde sieraden

Zoals je hierboven al kon lezen, staan er super veel gouden en zilveren sieraden online. Van chunky chain kettingen tot fijne oorbellen en de mooiste ringen. Maar je kunt ook gepersonaliseerde sieraden online bestellen. Ik mocht zelf ook een mooie ketting met de voorletters van mijn kinderen en mijn man laten maken. Het resultaat is prachtig!

Zilveren oorbellen

Naast de gepersonaliseerde ketting koos ik ook nog een aantal zilveren oorbellen uit. Ik mocht 2 setjes uitzoeken, maar ze hebben zoveel leuke oorbellen dat ik Finaste zelf heb laten kiezen. En dat zijn deze leukerds geworden. Wat staan ze me goed he?! Ben er heel erg blij mee!

Wat vond ik ervan?

Als je net zo’n ekstertje bent als ik, kun je je hart ophalen bij deze shop! Ze hebben alles op sieraden gebied en ook de gepersonaliseerde sieraden zijn heel mooi en echt iets wat je kunt koesteren. De sieraden zijn betaalbaar en worden ook snel verstuurd, zelfs als je een gepersonaliseerd sieraad hebt gekozen! Kortom ik ben fan van deze webshop!

Ik hoop dat je ik met deze review over mijn Finaste sieraden een beetje op weg heb geholpen, mocht je op zoek zijn naar een mooi (gepersonaliseerd) cadeau. Geef jij wel eens een sieraad cadeau? Voor welke gelegenheid? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je zin om nog meer reviews te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Dit blog gaat over producten die ik heb gekregen. Echter beïnvloed het mijn mening niet!

11 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *