Mijn Finaste sieraden review

door Linda

Finaste vroeg me of ik hun sieraden wilde reviewen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Wauw, wat hebben zij een groot assortiment aan oorbellen, kettingen, ringen en andere sieraden zeg. Ik kon zo moeilijk kiezen dat ik het aan hen zelf heb gelaten wat ze me precies op zouden sturen. En ik kan je vertellen: mijn dag kon niet meer stuk toen ik het binnen kreeg! Benieuwd naar wat ze voor me uitzochten? Je leest het in mijn Finaste sieraden review.

Over Finaste

Het leuke van de naam ‘Finaste’ is dat het in het Zweeds ‘de mooiste’ betekent. Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! Bij Finaste shop je de mooiste en trendy sieraden en accessoires voor een fijne prijs. De collectie doorlopend aangevuld met de mooiste sieraden van het moment om ervoor te zorgen dat er continue een nieuwe sieraden collectie klaarstaat. Een groot gedeelte van de sieradencollectie wordt ontworpen en geproduceerd in het eigen atelier in Nederland!

Gepersonaliseerde sieraden

Zoals je hierboven al kon lezen, staan er super veel gouden en zilveren sieraden online. Van chunky chain kettingen tot fijne oorbellen en de mooiste ringen. Maar je kunt ook gepersonaliseerde sieraden online bestellen. Ik mocht zelf ook een mooie ketting met de voorletters van mijn kinderen en mijn man laten maken. Het resultaat is prachtig!

Zilveren oorbellen

Naast de gepersonaliseerde ketting koos ik ook nog een aantal zilveren oorbellen uit. Ik mocht 2 setjes uitzoeken, maar ze hebben zoveel leuke oorbellen dat ik Finaste zelf heb laten kiezen. En dat zijn deze leukerds geworden. Wat staan ze me goed he?! Ben er heel erg blij mee!

Wat vond ik ervan?

Als je net zo’n ekstertje bent als ik, kun je je hart ophalen bij deze shop! Ze hebben alles op sieraden gebied en ook de gepersonaliseerde sieraden zijn heel mooi en echt iets wat je kunt koesteren. De sieraden zijn betaalbaar en worden ook snel verstuurd, zelfs als je een gepersonaliseerd sieraad hebt gekozen! Kortom ik ben fan van deze webshop!

Ik hoop dat je ik met deze review over mijn Finaste sieraden een beetje op weg heb geholpen, mocht je op zoek zijn naar een mooi (gepersonaliseerd) cadeau. Geef jij wel eens een sieraad cadeau? Voor welke gelegenheid? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je zin om nog meer reviews te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

11 comments

corrina 20 maart 2021 - 11:26

Wat een mooie serie sieraden. Ik ben dol op sieraden. En zeker om te matchen bij wat ik die dag dan draag

Reply
Ellen Snuverink 19 maart 2021 - 20:44

De sieraden staan je erg leuk! Hier ook een blogger uit mijn team die erg blij is met hun sieraden.

Reply
Frederique 19 maart 2021 - 12:29

Mooi hoor, vooral gepersonaliseerd vind ik altijd erg leuk. Ik koop zelf amper sieraden maar geef regelmatig een mooie sieraad aan mijn dochter cadeau want zij kan er echt van genieten.

Reply
Yvonne 19 maart 2021 - 09:39

Echt super mooi. En zo leuk die persoonlijke sieraden. Ik heb een ketting met de namen van de kinderen erin verwerkt en een mooie tattoo (enkelbandje) ook met de kids erin verwerkt.

Reply
Linda 19 maart 2021 - 11:31

Oh wat bijzonder!

Reply
Nicole Orriëns 19 maart 2021 - 09:32

Ze staan je prachtig, en ik vind het een mooie stijl van sieraden. Niet al te groot, en daardoor heel geschikt voor veel gelegenheden.

Reply
Linda 19 maart 2021 - 11:31

Dank je wel! Ben er ook heel blij mee!

Reply
Lindaschrijfthetop 18 maart 2021 - 19:34

Wat een mooie sieraden. Ik heb een mooi moeder dochter armbandje met mijn dochters

Reply
Linda 18 maart 2021 - 20:57

Dat is ook leuk! En bijzonder!

Reply
Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 18 maart 2021 - 11:27

Wat een mooie naam! En geweldig wanneer sieraden gepersonaliseerd zijn. Vooral sinds ik moeder ben, kan ik hier zo blij van worden. Staat je mooi ook allemaal!

Reply
Linda 18 maart 2021 - 11:29

Ah dank je wel! <3 Ja, zo leuk he die gepersonaliseerde sieraden

Reply

Laat een reactie achter