Geef een uniek cadeau van MyAnimalFamily!

door Linda

Met de feestdagen in aantocht ben ik al aan het bedenken wat ik cadeau wil gaan geven. Het liefst wil je natuurlijk iemand verrassen met een zo origineel mogelijk cadeau. Überhaupt is het leuk om iemand een uniek cadeau te geven. In mijn zoektocht naar cadeaus kwam ik MyAnimalFamily tegen. Laten zij nu hele gave en unieke cadeaus hebben: jouw familiefoto, uitgebeeld in prachtige dieren! In dit blog vertel ik je alles over MyAnimalFamily.

MyAnimalFamily

MyAnimalFamily is ontstaan vanuit het idee om gepersonaliseerde wanddecoratie te combineren met hoogwaardige creatieve ontwerpen. Een mooie, professionele familiefoto kost vaak veel geld wanneer je hier een fotograaf voor inhuurt. Bij MyAnimalFamily hoef je deze kosten niet te maken en heb je een unieke familiefoto aan de muur. Zo heb je een bijzonder en kunstzinnig ontwerp aan je muur hangen met een mooie betekenis voor jouw familie.

Wat vonden wij van MyAnimalFamily?

Toen ik de webshop opende, sprak de foto met de leeuwen en de zwarte achtergrond me meteen aan. Ik koos bij het samenstellen van de familiefoto voor onze eigen gezinssamenstelling: man, vrouw en 2 kinderen. De foto wilde ik graag op aluminium dibond hebben. Het aluminium is licht en omdat ik graag een grote foto op de muur wilde hebben, moest het niet al te zwaar zijn. Ik plaatste mijn bestelling en kreeg al snel een mailtje dat onze familiefoto in de maak was. Yes! Na een paar dagen kreeg ik nog een email dat hij verstuurd was. Hij zou precies op mijn verjaardag aan komen. Wat een prachtig cadeau! En wat is het een mooie en bijzondere familiefoto geworden. Ik ben er heel erg blij mee. Het is een unieke, en voor ons bijzondere foto, dat nu heel mooi bij ons aan de muur hangt.

Kende jij MyAnimalFamily al? Zo niet en ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen of voor een bijzondere verjaardag of gebeurtenis? Dan kan ik je zeker MyAnimalFamily aanraden!

Ben je ook nog op zoek naar leuke cadeautips voor kinderen? Dan kun je nog even verder lezen.

Liefs,
Linda

Dit blog gaat over een product dat we hebben gekregen. Echter beïnvloed dit onze mening niet!

Verder lezen?

12 comments

Astrid 23 november 2021 - 23:43

Hoi Linda,
Zeker een leuke familie foto!
Zulke foto’s spreken mij heel erg aan..
Wij vinden het leuk om de natuur binnen terug te laten komen.
Kan niet wachten om deze in het echt te zien!
Ben ook blij dat Scott jou blogspot niet leest, zodat dit een leuk cadeau geheim blijft😉

Reply
Tessa 17 november 2021 - 16:57

Wat een leuk en origineel cadeau idee is dit zeg! Ik had er nog niet van gehoord

Reply
Mandy 17 november 2021 - 15:44

Wat een prachtig idee! En ook echt een heel leuk cadeau. Heel orgineel

Reply
Sandra 16 november 2021 - 15:12

Behalve de bijzondere betekenis erachter, vind ik het ook gewoon een prachtige foto voor aan de muur! Zeker een leuk idee.

Reply
Nicole Orriëns 16 november 2021 - 11:53

Dat is zeker een uniek cadeau! Erg leuk om dit aan je muur te hangen. Echt iets anders dan anders!

Reply
Kelly Buysse 16 november 2021 - 10:49

Super leuke tip! Mijn man en dochter houden heel veel van de diertjes. Zij gaan veel naar Pairi Daiza. Dit zou dan het ideale cadeau zijn, nog eens origineel er bovenop!

Reply
Claire 16 november 2021 - 10:42

Wat leuk! Toevallig hebben wij exact dezelfde besteld maar dan een ingelijste poster. We zijn alleen nog steeds aan het wachten (nu al een week of 4). Heb je een betere ervaring qua levertijd?

Reply
Linda 16 november 2021 - 12:07

Dat meen je niet! Wat toevallig! Ik had het werk binnen een week binnen. Vervelend dat het bij jou langer duurt!

Reply
Soraya 16 november 2021 - 10:33

MyAnimalFamilie maakt mooie schilderijnen, zo te zien. Ook uniek waar het voor staat ‘een familie foto’ ❤️

Reply
Lindaschrijfthetop 16 november 2021 - 10:21

Wat een leuk cadeau, het past erg goed in jullie interieur. Een goede tip voor de feestdagen.

Reply
Eliane 16 november 2021 - 09:41

Oh wat een leuk idee dit, weet meteen wat ik mijn broer cadeau kan geven voor de kerst!

Reply
Giulia 16 november 2021 - 09:38

Wauw, wat is dit bijzonder! Zo mooi symbolisch en ook gewoon heel mooi. Geweldig!

Reply

Laat een reactie achter