Dit is dé sieradentrend van deze zomer

door Linda

Helemaal gloedje nieuw: de Cubes ketting! En dit is dé sieradentrend van deze zomer! KAYA Sieraden vroeg me of ik deze dames ketting wilde reviewen. Ekster die ik ben, wilde ik dat natuurlijk wel! Daarnaast is de cubes ketting ook nog eens gepersonaliseerd met de eerste letters van mijn kinderen, ja, dan wil ik het al helemaal hebben! Alles weten over deze nieuwe sieradenlijn van KAYA en zelf shoppen met een fijne kortingscode? Lees dan snel verder.

Over Kaya

De sieraden webshop KAYA bestaat inmiddels alweer 10 jaar en het mooie is dat bij KAYA Sieraden ieder sieraad uniek is. Je kunt je sieraden heel persoonlijk maken voor namen, data, een lieve quote of een vingerafdruk in armbandjes, kettingen of ringen te laten graveren. Maar KAYA heeft ook sieraden met een geboortesteen, bedeltjes en graveerbare ringen. Deze kun je allemaal zelf samenstellen en combineren. Ben je op zoek naar een speciaal en persoonlijk cadeautje, dan ben je bij KAYA aan het juiste adres!

De Cubes ketting: dé zomertrend van 2022

Kettingen en armbanden met bedels zijn de trend van deze zomer. Je maakt je sieraden nog persoonlijker door er een letter of geboortesteen aan te hangen. De Cubes ketting is verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver en Verguld925 Sterling Zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver en vind je ook bij de juwelier. De kubusjes zelf hebben een grootte van 5mm en zijn er in alle letters van het alfabet. Zo maak je je ketting dus echt persoonlijk! Maar je kunt ook kiezen voor een hartje en het infinity symbool.

Wat vind ik van de cubes ketting?

Ik ontving de cubes ketting in een mooi sieradendoosje met een lief kaartje erbij en een kaartje die je zelf kunt gebruiken wanneer je het sieraad cadeau wilt geven. Je hoeft het sieraad niet meer in te pakken want het zit al in een mooi doosje. De ketting zelf is van prachtig zilver en de kubusjes zijn, bijzonder, mooi, maar subtiel. Echt wat voor mij! Ik heb gekozen voor kubussen met de letters van de kinderen erop, maar ook met mijn eigen letter en één met de letter van mijn man. Zo kan ik mijn ketting afwisselen met de kinderen of juist alleen de letters van mijn man en mij er aan hangen of alleen mijn eigen letter. Ik kan er heel veel mee combineren. Ik ben er dan ook heel erg blij mee!

Kortingscode

Wil je ook deze mooie gepersonaliseerde ketting hebben? Hij is verkrijgbaar vanaf € 29,95 en met de kortingscode CUBES15 krijg je van 14 maart tot en met 20 maart, 15% korting op de hele cubes collectie. Super leuk om iemand cadeau te geven, of voor jezelf natuurlijk!

Ik hoop dat je ik met dit blog over dé sieradentrend van 2022 geïnspireerd heb, ook als je op zoek bent naar een mooi en speciaal, gepersonaliseerd, cadeau! Geef jij wel eens een sieraad cadeau? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je zin om nog meer over sieraden te lezen, kijk dan hier nog even verder.

Liefs,
Linda

Dit blog bevat een product dat ik heb gekregen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet!

Verder lezen?

1 comments

Astrid 3 mei 2022 - 23:13

Hoi Linda,
Leuk te lezen over je blog.
Ik heb meestal niet zoveel sieraden om. Vanwege mijn werk. Maar dit lijkt niet te lang en erg leuk om te dragen!
Groetjes, Astrid

Reply

Laat een reactie achter