Sweet Petit Mini: duurzaam en tijdloze babykleding

door Linda

Sweet Petit Mini is het nieuwe baby kledingmerk van Prenatal. Het is speciaal voor de állerkleinsten en daarom alleen verkrijgbaar in de maten 44 tot en met 62. De collectie bestaat uit fijne breisels en zachte dekens, maar ook beddengoed en bijpassende knuffeltjes. De kleding is geïnspireerd door de natuur en afgewerkt met de mooiste details. Een mooi nieuw merk met duurzame en tijdloze babykleding dus! In dit blog vertel ik je er alles over.

Sweet-petit-mini-baby-boxpakje

Over Sweet Petit Mini

Sweet Petit Mini is het nieuwe kleine zusje van het kinderkledingmerk Sweet Petit. Dit nieuwe merk is speciaal voor baby’s. Alle kleding uit de collectie is gemaakt van 77-100% biologisch katoen en verkrijgbaar in de baby maten 44 tot en met maat 62. Het fijne aan dit nieuwe merk is dat de kleding uit deze collectie het hele jaar door te dragen is en zowel in één kleur gestyled kan worden als onderling gecombineerd. Naast de kleding uit deze collectie is er ook bijpassend bad textiel, beddengoed en zachte knuffels in de collectie te vinden. Hiermee kun je je hele kinderkamer in dezelfde stijl maken.

Natuurlijk en duurzaam

Het bijzondere aan Sweet Petit Mini is dat het geïnspireerd is door de natuur en gemaakt is van 77-100% biologisch katoen. Het is duurzame baby kleding én genderneutraal. Dus ook wanneer je zwager bent en niet weet of het een jongen of een meisje is, zit je helemaal goed met dit kledingmerk. Het merk straalt een gevoel van rust uit en is ontworpen met het oog op de toekomst. Kleding die je nu koopt is volgend jaar ook nog prachtig en trendy om te dragen. De inspiratie voor de collectie komt uit de natuur en zorgt daardoor voor een natuurlijke look en feel.

Sweet petit mini baby mama

Voor elk seizoen

In de collectie van Sweet Petit Mini vind je in ieder geval een aantal basis items terug die het gehele jaar door goed te dragen zijn. Denk hierbij aan de rib items die in drie kleuren verkrijgbaar zijn en zowel als set te shoppen zijn, als onderling mooi kunt combineren. Daarnaast zullen een aantal items per seizoen wisselen – zoals dit seizoen de breisels met een klein spikkeltje in taupe en ecru. 

Comfortabele babykleding

Zoals we gewend zijn van de newborn collecties van Prénatal is er veel aandacht voor fijne features. Zo zie je weer de overslag bij de shirtjes en de leggings bevatten geen naden voor een comfortabele fit. De details in de kleding zijn rustig maar wel verfijnd. Denk aan een button met ingestanste ster, een flagtagje, borduur en houten knoopjes.

Wat vind jij van dit nieuwe kledingmerk voor baby’s?

Liefs,
Linda

Lees ook:

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter