Kids Gallery: unieke en uitgesproken kinderkleding

door Linda

Vandaag is het nieuwe fashion label Kids Gallery gelanceerd. Het is een unieke en uitgesproken merk dat verkrijgbaar is voor jongens en meisjes in maat 56 t/m maat 116. De collecties zijn vanaf nu exclusief via de winkels en webshop van Prénatal te koop. In dit blog lees je meer over dit nieuwe en eigenzinnige baby- en kinderkledingmerk.

Spelende kinderen in de Kids Gallery wintercollectie
De Kids Gallery wintercollectie

Over Kids Gallery

Kids Gallery is een nieuw maar eigentijds en eigenzinnig merk. De creatieve kledingcollecties van dit merk zijn geïnspireerd op de laatste trends. De vernieuwende materialen en stoffen die in de collecties te vinden zijn, zijn kenmerkend voor Kids Gallery: altijd met oog voor detail en in verrassende kleurcombinaties en prints. De kleding is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen die staan voor authenticiteit en het maken van eigen keuzes, én creatieve combinaties willen maken met andere merken. Samen herinneringen maken, dat is het belangrijkste.

Het motto van het merk is dan ook ‘Dare to be!’.

Kinderen in de nieuwe wintercollectie van Kids Gallery

In de eerste collectie van dit merk kun je kenmerkende vernieuwende materialen en stoffen vinden. Van tule tot rib en van breisels tot soepele sweatstof. Qua prints bestaat deze collectie uit streepjes, ruitjes en bloemenprints. In de meiden collectie is de nieuwe kleurencombinatie van fuchsia, vergrijsde paars, lila, beige en een klein oranje accent te zien. In de jongens collectie staan de lila- en groentinten centraal.  

Wat is jouw eerst indruk van dit merk?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter