Shoplog H&M sale

door Linda

De sale bij de H&M is weer begonnen! Ik had van tevoren al bedacht wat we voor de kinderen nodig hebben de komende tijd, dus ik kon mooi gericht mijn mandje vol gooien! Kijk je mee wat ik voor Julia en Guido heb gescoord?

Kleding voor Julia (maat 122)

Julia heeft zelf dit jurkje met Minie Mouse uitgezocht. Ik heb gekozen voor een maat groter omdat hier fleece in zit dus niet echt geschikt voor de zomer.

Dit is een fijn katoenen jurkje die ze prima op een wat koudere zomerdag aan kan. Julia draagt graag deze jurkjes en de jurkjes die ze nu draagt zijn toch echt te klein geworden. Ik heb het jurkje toch in maat 122 gekocht zodat ze het langer door kan dragen.

Dit zwarte truitje met voillants kon ik niet weerstaan. Het meisje dat het op de foto aan had zag er zo leuk uit met deze trui aan, dat ik hem moest hebben. Ook toen ie uit de verpakking kwam zag ie er leuk uit.

Julia had ook nog wat broeken nodig. Deze waren 2 voor 1 dus had ik al snel in mijn winkelmandje zitten. Het zijn geen echte jeans, meer leggingstof. Lekker strechy. En trouwens in maat 110.

Kleding voor Guido (maat 104)

Voor Guido heb ik ook een maat groter geshopt. Zodat hij dit eind van de zomer / begin van de herfst aan kan. Dit shirtje zat voor maar een paar euro in de sale. Een shirtje met lange mouwen is natuurlijk altijd handig en een graafmachine is hier in huis één van de favoriete machines.

Ik had dit mummiepak al eerder online gezien masr vond het toen te duur voor de korte periode dat Halloween duurt. Nu in de sale kon ik het niet laten liggen, want het is een heel leuke joggingbroek en lekkere trui met capuchon.

Deze broeken waren geen set. Maar ik vond ze zo leuk dat ik ze moest hebben voor Guido. Het is een crème kleurige broek en een blauwe broek (geen jeans). Allebei mét bretels.

Deze blauwe broek was een echt koopje (geen jeans). Maar een paar euro, dus dan vind ik het ook prima als hij deze naar de opvang aan zou doen.

Ik had voor mezelf ook nog 2 broeken en een blousje gekocht, maar helaas zijn die niet helemaal wat ik ervan verwacht had dus die gaan weer terug naar de winkel. Wel had ik nog deze leuke stappers:

Hebben jullie zelf ook nog wat leuks kunnen scoren in de H&M sale? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter