Gratis Babydump cadeaupakket: wat zit er in?

door Linda

Wanneer je in verwachting of net bevallen bent, kun je bij verschillende winkels en magazines een gratis zwangerschapsdoos ophalen. Zo kun je ook bij de babywinkel Babydump een cadeaupakket ophalen. Maar is het wel de moeite om deze box aan te vragen? Kortom: wat zit er dit jaar allemaal in? Je kunt het lezen in dit blog.

Babydump

Babydump verkoopt, je verwacht het niet.. baby en kinderspullen. Ze hebben zowel diverse winkels als een uitgebreide webshop. Wij hebben de babykamer van Julia bij de Babydump gekocht en waren daar heel blij mee. Ook andere babyspullen zoals kruiken en kruikzakken hebben we daar gekocht. Het cadeaupakket van de Babydump was eigenlijk de enige zwangerschapsdoos die ik opgehaald heb, maar mijn zwangere collega was zo lief dat ik het pakket van dit jaar mocht bekijken en in vergelijking met 5 jaar geleden zitten er wel wat nieuwe dingen in.

Wat zit er in 2022 in het gratis Babydump cadeaupakket?

De doos zelf ziet er heel leuk uit met een baby die verrast kijkt aan de ene kant en een moeder met haar kindje aan de andere kant. Er staat ook op beide kanten een tekst. Bij de verrastte baby staat: ‘Gefeliciteerd, je bent zwanger!’ en bij de moeder met haar kind staat: ‘Hoera een baby op komst!’. Het is dus een hele vrolijke zwangerschapsdoos! Alleen zou ik de doos zelf niet nog een keer hergebruiken, toen mijn zwangere collega deze namelijk open had gemaakt, scheurde de bodem van de doos. Hij is dus minder stevig dan je zou denken. Nu over naar de inhoud van het cadeaupakket:

  • Een baby invulboek van JeP-kids + een foldertje met een kortingscode waarmee je iemand anders ook een invulboek cadeau kunt doen.
  • Een kinderbadhandschoen (merk kan ik niet vinden)
  • 2 bewaarbakjes van Babydump zelf (erg handig om zelf gemaakte babyvoeding zoals een fruit- of groentehapje in te bewaren)
  • 1 paar babysokjes van Babydump zelf. Erg leuk is de tekst die op verpakking staat: ‘Loop eens binnen’. En babysokjes kun je niet genoeg hebben!
  • Zwitsal zachte crème die het babyhuidje zou hydrateren
  • 2 drinkbekers met drinktuit van Babydump zelf

Wat vond ik van deze zwangerschapsbox?

Het cadeaupakket is zeker net zo leuk als 5 jaar geleden. Ik weet nog dat er toen een grote witte zeehond knuffel in zat, maar dit cadeaupakket is dus zeker ook de moeite waard om aan te vragen. Uit ervaring weet ik dat je niet genoeg babysokjes kunt hebben, want die babyvoetjes gaan altijd alle kanten op. Het invulboek is heel leuk, ik heb voor mijn eerste kind ook een invulboek ingevuld. De tuitbekers heb ik zelf niet gebruikt want ik vond de tuit niet fijn voor mijn kinderen om uit te drinken, maar dit kan voor ieder kind natuurlijk anders zijn. De bewaarbakjes zijn dan wel weer ideaal! Deze heb ik heel vaak gebruikt, voor het meenemen van een koekje, een fruithapje of het bewaren van een groentehapje. De kinderbadhandschoen zou ik zelf niet zo snel uitzoeken, het is een kleine handschoen, dus waarschijnlijk echt voor als je kind wat groter is (denk aan een jaar of 4) en zichzelf doucht en wast. Dan als allerlaatste de Zwitsal zachte crème. Ik heb hier geen ervaring mee, ik gebruikte vooral Sudocreme (en nog steeds eigenlijk). Maar als ik hem zou krijgen, zou ik hem zeker uitproberen.

Hoe vraag je de zwangerschapsbox aan?

Ben je zwanger en enthousiast geworden? Dan kun je het cadeaupakket van de Babydump ophalen in een van de winkels door een formulier te downloaden en mee te nemen naar een van de winkels. Hier kun je het formulier vinden. Als ik jou was zou ik het zeker doen!

Naast het cadeaupakket van de Babydump, zijn er nog meer gratis zwangerschapsboxen die je gratis aan kunt vragen. Welke zwangerschapsdozen heb jij aangevraagd, en wat vond je er van? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter