Een stoere kinderkamer met Fabryk Design

door Linda

De kinderen hebben sinds de verbouwing allebei een nieuwe kamer. Maar in Julia haar kamer miste ik nog iets voor aan de muur. Daarom ging ik op zoek naar wanddecoratie voor haar kinderkamer en kwam ik zodoende de Houten Geometrische Wanddecoraties van FBRK (Fabryk Design) tegen. Zij hebben een uitgebreide webshop met heel veel handgemaakte woon- en wanddecoratie. In dit blog vertel ik je meer over dit bijzondere en stoere merk en over welke unieke geometrische wanddecoratie Julia zelf uit heeft gekozen voor haar kamer. Lees je mee?

Het dravende paard

Fabryk Design

Fabryk Design ofwel FBRK., is een webshop met stoere, hand gemaakte woon- en wanddecoraties. Hierdoor is elk product uniek! Alle producten worden door Fabryk zelf ontworpen, gemaakt en verzonden. Dit wordt onder andere gedaan door mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om mee te werken. Een echt product van FBRK. herken je door het unieke karakter en kenmerkende vormgeving. Daarnaast zijn alle houten producten voorzien van een leren label. In de shop kun je al deze bijzondere wand- en woondecoraties vinden zoals geometrische vormen en muurcirkels, maar ook een complete collectie speciaal gericht op de jongsten van het gezin.

Dravend paard

Julia vond het lastig om een keuze te maken, maar ging uiteindelijk voor het FBRK. Dravend Paard in het zwart. Er zijn nog vele andere kleuren mogelijk van dit geometrische paard, zoals Wood, Bronze Metallic, Copper Metallic en Chalkey Grey. We dachten dat zwart het mooist zou staan op haar paarse glitter behang en goed zou passen bij haar eenhoorn behang aan de andere kant van haar slaapkamer. En dat was een goede keuze. Het paard steekt mooi af tegen het lichtpaarse behang! Het is een echte eyecatcher geworden van haar kamer!

Mijn ervaring met Fabryk Design

Het eerste wat mij aan het pakket opviel toen het bij ons werd bezorgd, was de zorg waarmee het paard was ingepakt. Je kon echt zien dat het met zorg ingepakt was. Er zal bubbeltjesplastic om het dravende paard en de doos was zo gevouwen dat het paard niet kon schuiven. Ook toen we het paard zelf uit het bubbeltjesplastic haalde zag het er heel gaaf uit, het label eraan ziet er stoer uit. Het paard was wat groter dan we gedacht hadden, maar het is een echte eyecatcher in de kinderkamer van Julia geworden. Precies zoals we dat gehoopt hadden.

Wil jij ook een eyecatcher op de kinderkamer? Kijk dan zeker eens bij de Kids collectie van Fabryk Design voor een geometrische vorm, muurcirkel of andere wanddecoratie.

Nog meer inspiratie opdoen voor de kinderkamer of voor je eigen woon- of slaapkamer? Lees hier dan zeker nog even verder.

Liefs,
Linda

Het dravende paard heb ik gekregen. Dit heeft mijn mening echter niet beïnvloed!

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter