Mijn beste 5 blogs van 2020

door Linda

Met het einde van het jaar in zicht blik ik even terug op mijn blogs van dit jaar. Ik heb over verschillende onderwerpen geschreven zoals uitjes tijdens vakanties, maar ook over verschillende recepten, winacties en over mijn leven en mijn gezin. Ook komend jaar hoop ik vele nieuwe blogs voor je te schrijven. Benieuwd naar mijn 5 beste blogs van 2020? Lees dan snel verder!

5. Ik heb een Lash Lift laten doen!

Make-up

Op de 5e plek staat mijn blog van december vorig jaar toen ik voor kerst een Lash Lift heb laten doen. In dit blog vertel ik je wat Lash Lifting precies inhoudt en hoe ik de behandeling heb ervaren. Ik vond het erg leuk om dit blog te schrijven!

4. Mijn allereerste winactie

Winactie

Afgelopen zomer bedacht ik dat ik graag een goodiebag samen wilde stellen om een winactie te kunnen doen onder mijn volgers op Instagram. Hiervoor schreef ik verschillende merken aan. Ik had niet durven dromen dat merken zoals Kek Mama en Servero met me wilde samenwerken, maar ze vonden het idee zo leuk dat ze graag mee wilden doen. Dat vind ik nog steeds zp leuk en ben ik ook super trots op! Ben blij dat deze ook in de top 5 blogs van 2020 staat!

3. Makkelijke én lekkere kerstrecepten

Kerstboom pesto

Een heel recent blog staat op de derde plaats: het blog in samenwerking met andere bloggers die mij hun lekkerste en makkelijkste kerstrecepten stuurden. Dit verzamelblog bestaat uit recepten voor een voor- hoofd- en nagerecht voor het kerstdiner. Ik vond dit erg leuk om een keer te doen, en jullie vonden het volgens mij leuk om te lezen!

2. Gezonde en makkelijke traktaties

Unicorn traktatie

Voor Guido zijn 2e verjaardag ging ik op zoek naar leuke, snel te maken, maar gezonde traktaties. In dit blog zet ik een aantal van deze leuke traktaties op een rijtje. Later heb ik deze nog eens aangepast in verband met Corona.

1. De luiertest

De luiertest

Op de allereerste plek staat mijn blog met de luiertest van 2020. In dit blog test ik een aantal merken luiers, samen met Guido. Ik vergelijk de luiers op pasvorm, hoelang Guido droog blijft, de kosten en het design. Dit blog is maar liefst bijna 700 keer gelezen!

Heb je nog leuke tips voor een blog die ik echt moet schrijven? Laat het me dan vooral weten in een reactie onder dit blog! Wie weet wordt dat één van de beste blogs van komend jaar 😉

Op naar een mooi nieuw jaar vol nieuw leesvoer! Ik heb er zin in!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

2 comments

Rosalyn 11 januari 2021 - 10:43

Leuk overzicht! Het boeit me altijd om te zien welke artikelen goed gelezen worden. Ik heb snel ook even gespiekt bij de traktaties, erg leuke ideetjes!

Reply
Linda 11 januari 2021 - 16:36

Dank je wel Rosalyn!

Reply

Laat een reactie achter