Mijn allereerste winactie staat online!

door Linda

In mijn vorige weekplog schreef ik al dat afgelopen week vol leuke dingen zat. Toen was ik ook bezig met het organiseren van mijn allereerste winactie! Trots dat ik een gave goodiebag samen mocht stellen met de merken Servero, Kek Mama en Naïf. Zo leuk dat ze zo enthousiast waren! En nu mag ik de goodiebag aan een van jullie weggeven! Wat zit er precies in? En hoe doe je mee? Dat lees je in deze blog.

Goodiebag

Wat zit er in de goodiebag?

De goodiebag bestaat uit:
– 100% Fruit producten van Servero
– Receptenboekje en Summerguide van Servero
– Een tijdschriftenpakket van Kek Mama met onder andere het Zomerboek
– Een heerlijke Cleansing Wash Gel van Naïf
– Een mooie LindaSchrijft.nl tas

Servero

In alles zie je bij Servero de liefde voor de natuur. En omdat wij ook veel van de natuur houden, wilde ik heel graag producten van Servero toevoegen aan de goodiebag. Het slurpfruit (gemaakt van 100% fruit!) gaat er bij Julia en Guido sowieso goed in! Ik heb ze altijd mee in de luiertas voor als een van de kinderen onderweg trek krijgt. Het is een lekker en fruitig tussendoortje en door de handige zakjes, is de kans op knoeien erg klein. Wij zijn fan!

Kek Mama

Kek Mama is de nummer 1 glossy voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama is hét moment voor jezelf: genieten, lachen, verrast worden. In het tijdschrift staan eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Over relaties, opvoeden, mode, beauty, reizen en nog veel meer. In Kek Mama gaat het niet alleen over het moeder zijn, maar vooral ook over de vrouw erachter.

Naïf

Wist je dat de naam Naïf gekozen is omdat ieder mens van nature naïef wordt geboren? Eerlijk, onbevangen en onschuldig. In de producten van Naïf worden alleen milde, natuurlijke ingrediënten gebruikt die je uit kunt spreken, zoals avocado en zoete amandelolie. Alle producten zijn vegan en animal friendly , dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal.

Hoe maak je kans?

Je kunt de goodiebag winnen door Kek Mama, Servero en mij te volgen op Instagram en me te laten weten waarom jij of je vriend of vriendin deze goodiebag verdient.

Uitslag

Volgende week zaterdag zal ik de winnaar of winnares bekend maken in mijn stories! Hou dus mijn Instagram in de gaten!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter