Getest: Airpark One in Monkey Town Den Haag

door Linda

Wij mochten met de kinderen het nieuwe Airpark One in Monkey Town Den Haag testen. Je kunt mijn kinderen niet blijer maken dan met een uitje naar Monkey Town. Dus die uitnodiging kon ik niet afslaan. Het Airpark is eigenlijk één groot springkussen vol met glijbanen, hindernissen, klimmuren en nog veel meer. In dit blog kun je lezen wat we van het Airpark vonden.

Monkey Town Den Haag

Alle ouders met kinderen kennen Monkey Town vast wel. Wij dus ook en Julia is daar tot nu toe het vaakst geweest wanneer er een partijtje werd gegeven. Je kunt Monkey Town zien als een grote overdekte speeltuin waar van alles te doen en te ontdekken is. Zo zijn er glijbanen, ballenbakken, lasergame arena’s, kindertrampolines, voetbalkooien en kinder escape rooms. Dit kan wel per Monkey Town verschillen. Bij Monkey Town Den Haag kun je nu dus naast de laser game, ook het Airpark vinden. Ook peuters kunnen bij Monkey Town rustig spelen, want voor kinderen tot 4 jaar is er een speciale Peuterzone.

De binnenspeeltuin zelf is 7 dagen per week geopend, er is ruime parkeergelegenheid en wat handig is voor alle ouders: er is gratis WiFi! Alleen voor de kinderen hoef je een kaartje te kopen, voor ouders en begeleiders is de toegang gratis. Wil je vaker naar Monkey Town, dan kun je een 10-Rittenkaart kopen, dan ben je nog voordelig uit bij een volgend bezoek.

Monkey Town Den Haag

Airpark One

Sinds oktober is in Monkey Town Den Haag dus Airpark One geopend! Een groot springkussen met parcours, glijbanen en klimmuren. Je kunt bij de kassa van Monkey Town een upgrade kopen voor het Airpark. Wil je er een partijtje geven of wil je met een grote groep komen, dan kan dat ook. Dit kun je aangeven wanneer je een reservering maakt. Online kun je ook reserveren voor een bezoekje.

Speciale peuterochtend

Wil je graag met je peuter naar het Air park, dan kun je dit op maandag, woensdag of vrijdagochtend doen van 09:00 – 12:00 (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties). Dit is speciaal voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. De kinderen kunnen dan rustig zelf springen.

Julia in actie in Airpark One

Wat vonden wij van Airpark One?

Toen we Monkey Town in liepen en het mega grote springkussen zagen, konden de kinderen niet wachten om hun speciale sokken (heel fijn, want deze hebben extra grip!) aan te trekken en te gaan springen. Ze keken hun ogen uit! Er zijn glijbanen om vanaf te glijden, parcours om doorheen te springen, klimmuren en wiebelende elementen waar kinderen op heen en weer kunnen bewegen. Een soort Whipe out, maar dan voor kinderen. Nadat de kinderen op het luchtkussen stonden en zelf hun weg vonden, gingen Bas en ik lekker aan een tafel bij het luchtkussen zitten. Bas bestelde koffie en thee en we hebben daar fijn samen gezeten en rond gekeken. Zo af en toe kwam een van onze kinderen even langs om wat te drinken, maar verder zagen we ze niet.

Toen het tijd was om een toilet op te zoeken voor de kinderen, kwamen we weer langs de ‘gewone’ speeltoestellen. Dus toen de kinderen klaar waren, wilden ze hier graag spelen. Bas en ik verplaatsten dus naar de andere zaal, bij de andere speeltoestellen. Daar hebben ze nog een poos heerlijk gespeeld. Toen we trek begonnen te krijgen en de kinderen weer eens hun gezicht bij ons lieten zien, vroeg ik ze nog even te doen wat ze echt nog wilden doen en dat we daarna naar huis zouden gaan. Wat denk je, zaten ze weer op het luchtkussen. Een groot succes dus!

Ben jij al eens naar het Monkey Town Air park geweest? Laat het me weten in een reactie onder dit blog.

Liefs,
Linda

Lees ook:

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter