Ouders van Nu zwangerbox; wat is de inhoud?

door Linda

Wist je dat als je zwanger bent, je verschillende zwangerschapsdozen en babyboxen gratis op kunt halen? Om je kennis te laten maken met het tijdschrift Ouders van Nu, heeft het blad een tweetal gratis dozen die je kunt aanvragen: de zwangerbox en de babybox. Deze dozen kun je ophalen bij de Albert Heijn. Maar wat zit er nu eigenlijk in deze zwangerschapsbox? In dit blog ga ik de zwangerbox van 2022 unboxen. Lees je mee?

Ouders van Nu

Het tijdschrift Ouders van Nu heb je misschien wel eens in de winkel zien liggen of online langs zien komen. Het is hét tijdschrift voor (aanstaande) ouders. Met een abonnement op dit magazine ontvang je elke drie weken bijzondere verhalen en actuele artikelen over zwanger zijn, bevallen en het ouderschap. Er staan herkenbare columns in van onder anderen Naomi van As en je krijgt handige opvoedtips en deskundige adviezen. Zo ben je goed geïnformeerd over alles wat je voor jezelf, je kind en je gezin moet weten.

Inhoud Ouders van Nu zwangerbox 2022

De zwangerschapsdoos is in tegenstelling tot de zwangerschapsdoos van de Babydump, gemaakt van stevig karton. Je zou deze doos makkelijk kunnen hergebruiken. De doos is lichtgroen van kleur met een aantal wolken en het logo van Ouders van Nu erop afgebeeld. Het is een leuke doos om mee te krijgen!

De doos is best zwaar dus ik ben heel benieuwd wat er dit jaar precies in zit. Ik maak de doos open en dit is wat er in zit:

  • Ouders van Nu tijdschrift; heel leuk en informatief ter voorbereiding op de komst van je baby.
  • Ouders van Nu special Zwanger; een tijdschrift waarin je meer over je zwangerschap en ervaringsverhalen kunt lezen.
  • Ouders van Nu kraambezoekboekje; handig voor als er kraambezoek komt. Naslagwerkjes en invulboekjes vind ik altijd wel leuk om te krijgen.
  • 1x Pampers luier maat 1; van luiers kun je niet genoeg hebben en maat 1 kun je gelijk na de geboorte gebruiken. Ook zit er een kortingsbon van Pampers in.
  • Difrax speentje; dit speentje kun je gebruiken vanaf de geboorte.
  • Beregoede Baby lotiondoekjes; net als luiers, kun je ook van billendoekjes niet genoeg in huis hebben! Er zitten maar liefst 80 lotiondoekjes in dit pakje van Albert Heijn.
  • Pakketje van Bol.com; een kaart met een QR code waarmee, als je Select-lid wordt, € 10,- mag besteden in de babywinkel van Bol.com. Er zit ook nog een fijne opgerolde hydrofiele luier in het pakketje. Deze zijn super handig om te hebben!

Meer informatie ter voorbereiding

Naast de spulletjes die in de doos zitten, zitten er ook een aantal informatieve folders in de zwangerschapsdoos. Variërend van kortingsbonnen, flyers tot en met twee tijdschriften: Ouders van Nu en de Ouders van Nu Zwanger special. Het is niet het nieuwste nummer van Ouders van Nu, maar niet minder interessant en leuk om te lezen! Er zit een informatie folder van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in over de 22 wekenprik, een klein boekje van het merk Difrax over de verschillende flessen en spenen, een kortingsbon van 40% voor CenterParcs en een klein voorproefje van het nieuwe boek van Ouders van Nu.

Mijn ervaring met de Ouders van Nu zwangerbox

Het ophalen van de Ouders van Nu zwangerbox is zeker de moeite waard. Er zit dan wel minder in dan in de zwangerschapsdoos van de Babydump, maar er zitten toch handige dingen in. De Pampers luier met kortingsbon is fijn om te hebben, de billendoekjes zijn altijd handig en het pakketje van Bol.com met de hydrofiele doek is leuk en een praktisch cadeautje. Speentjes heb ik zelf nooit gebruikt, dus deze zou ik aan een andere (aanstaande) moeder weggeven. Het kraambezoekboekje en de tijdschriften zijn leuk om te hebben. Al met al een prima box met praktische spulletjes en fijn leesvoer!

De zwangerschapsbox én babybox van Ouders van Nu kun je hier aanvragen.

Hebben jij de zwangerschaps- of babybox van Ouders van Nu al eens opgehaald, of een andere gratis doos aangevraagd en opgehaald? Wat vond jij van de inhoud? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Lees ook:

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter