Weekoverzicht: Ziek en Guido fietst

door Linda

Het weekend was ik ziek en het grootste deel van de afgelopen week was ik nog steeds niet lekker, waaronder ook flinke keelpijn. Dus, ik deed een test, werkte thuis en bleef daar zoveel mogelijk. Julia had deze week voor het eerst een partijtje en we knutselden wat af. Lees je mee?

Zaterdag en zondag

Ik was niet lekker, dus dit weekend heb ik zelf vrij weinig gedaan. Bas ging met Julia naar zwemles en daarna even naar dorp om mijn telefoon na te laten kijken want die wilde opeens niet meer opladen. Gelukkig konden ze hem maken en kan ik nu weer alles doen. Zondag ging Bas verder met de kledingkasten op de kinderkamers. De planken konden er in en daarna heeft hij de deuren erop gezet. Het ziet er heel mooi en netjes uit. Heel blij mee!
Mocht je toevallig nog tips nodig hebben voor het inrichten van een kinderkamer, dan kun je hier verder lezen.

Nieuwe kledingkasten op de kinderkamer

Maandag

Vandaag ging ik weer proberen te werken op kantoor, al voelde ik me nog niet veel beter. Het lukte me dan ook niet om de dag vol te maken. Thuis dook ik meteen weer mijn bed in. Het werd niks met mij vandaag. Gelukkig haalde Bas de kinderen op en hoefde ik verder weinig meer te doen. ’s Avonds kwam er een heel leuk gastblog online: ‘Spelen met kleuren met Voice of colour van Histor‘. Heb je hem nog niet gelezen, dan kan dat natuurlijk. Zeker even doen!

De kleur voor 2022: Olive Sprig
De kleur van 2022: Olive Sprig

Dinsdag

Vandaag zat ik in de prijzen: een zere keel en snot.. top! Bas haalde een Corona zelftest voor me, het zekere voor het onzekere, maar gelukkig was deze negatief. Ik bracht Julia naar school en werkte de rest van de dag thuis. Rustig aan.. ’s Middags haalde ik Julia weer uit school. Zij was ook erg moe dus we deden een potje Memory en keken daarna een filmpje. Lekker even samen!

Woensdag

Ik had een goede nacht en had geen keelpijn meer. Toch nog maar even rustig aan gedaan vandaag. Guido mocht weer naar zwemles, hij had het heel erg naar zijn zin! ’s Middags had Julia haar eerste partijtje bij een klasgenootje. Samen met Guido liep ik nog even naar het schoolplein om haar even te zien en een kus te geven. Er zou een poppenkast zijn tijdens het feestje en daarna waren er spelletjes. Aan het eind van de middag werd ze weer thuis gebracht en had ze een leuke middag gehad.
Samen met Guido had ik zitten knutselen en liepen we een rondje door de wijk. Guido wilde graag oefenen op zijn fiets dus die ging ook mee.

Guido fietst
Oefenen op de fiets

Donderdag

Guido was alweer vroeg wakker, maar had gelukkig wel verder goed geslapen. Julia had ook een goede nacht gehad, ondanks de drukke dag gisteren. Vandaag ging ik weer naar kantoor en dat ging redelijk goed. Guido had het erg naar zijn zin bij oma en speelde met de duplo trein en ging met oma langs de speeltuintjes.

Guido speelt met de trein

’s Avonds toen de kinderen op bed lagen, ging ik aan de slag met het bakken van een bananenbrood om morgen op mijn werk te trakteren. Zaterdag ben ik namelijk jarig! Bas hielp me en zo was ik lekker snel klaar. Hij rook al heerlijk dus dat wordt smullen morgen!

Vrijdag

Gelukkig had ik nog wat tijd over voordat ik Julia naar school bracht. Ik maakte nog een paar appelflappen want ik had het idee dat ik eigenlijk net te weinig zou hebben aan het bananenbrood. En dat zou toch lullig zijn.. Ze zijn goed gelukt en ik kon ze warm meenemen naar kantoor waar ze er erg blij mee waren. Binnenkort zal ik het recept met je delen. Toen ik op kantoor kwam was mijn bureau helemaal versiert. Super leuk!

Mijn versierde werkplek voor mijn verjaardag
Mijn werkplek

Morgen vier ik dus mijn verjaardag, klein, alleen met onze 2 gezinnen. Zondag hebben we geen plannen en kunnen we even bijkomen. We zien wel even wat we gaan doen verder. Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter