Wat keek en las ik de afgelopen weken?

door Linda

Na een dag hard werken, vind ik het ’s avond fijn om even te ontspannen met een film, serie of een boek. De afgelopen weken las ik onder andere het eerste deel van De Zeven Zussen uit. Wat keek en las ik de afgelopen paar weken nog meer? Ik keek onder andere voor het eerst een serie die iedereen wel kent en al gezien heeft. Al had ik er nog nooit 1 aflevering van gezien..!

Serie Friends

Serie: Friends

Je gelooft het misschien niet, maar ik had dus nog nooit Friends gezien.. Toen ik de serie op Netflix zag staan, ben ik begonnen met kijken en heb ik er een vele avonden van genoten. Ik vond het een heerlijke serie om echt even mee te ontspannen, nergens aan te denken en een leuke avond te hebben. Deze populaire sitcom gaat over zes bevriende twintigers en hun komische avonturen op het werk, thuis en in de liefde in het Manhattan van de jaren 90. Met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow. Mocht je de serie net als ik tot voor kort nog nooit gezien hebben, dan is het wel een aanrader wil je even een avond helemaal nergens aan denken!

Boek De Zeven Zussen

Boek: De Zeven Zussen

Mijn zussen en moeder raadden me aan om de serie De Zeven Zussen te beginnen. Mijn moeder had deel 1, dus daar heb ik na Friends ben ik daarmee verder gegaan. Het boek leest lekker weg en je wordt helemaal meegenomen in het verhaal van de eerste zus: Maia. De serie draait om zeven geadopteerde zussen die na de dood van hun vader allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst krijgen. In het eerste deel lees je het verhaal van Maia. En haar brief brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen.

Spannende Boeken Weken

Het zijn nu trouwens de Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni. Schrijver M.J. Arlidge, bekend van de serie Helen Grace, heeft speciaal voor de Spannende Boeken Weken “Wat jij niet ziet” geschreven. Dit boekenweekgeschenk krijg je gratis tijdens de Spannende Boeken Weken bij aankoop van minstens € 15,00 aan Nederlandstalige thrillers of romans. Ook als je een boek uit deze serie besteld krijg je dit geschenk er gratis bij!

Film The Ugly Truth

Film: The Ugly Truth

Afgelopen week had ik zin om weer eens een gouwe ouwe te kijken: The Ugly Truth. Een leuke film uit 2009 over de strijd tussen de seksen die ik al een hele tijd niet had gezien. In deze film spelen Katherine Heigl en Gerard Butler de hoofdrollen. Abby Richter is een naar romantiek verlangende ochtendshow producer die haar zoektocht naar Mr. Perfect nog niet heeft opgegeven. Haar carrière heeft haar nog geen windeieren gelegd…tot haar baas Mike Chadway (Gerard Butler) in dienst neemt, een echte macho die belooft om de harde waarheid over mannen en vrouwen voor eens en voor altijd duidelijk te maken.

Hebben jullie nog suggesties voor films of series die ik echt gezien moet hebben? Of een boek dat ik niet mag missen? Laat het me weten in een reactie hieronder! Dan kan ik nog een blog schrijven met ‘Wat keek en las ik de afgelopen weken’, vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Lees ook:

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

1 comments

Recensie: De Zeven Zussen deel 3 - Schaduw - LindaLeest 15 oktober 2022 - 15:53

[…] deel? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Kende je de serie nog niet? Voor een recensie van De Zeven Zussen deel 5 Maan kun je hier verder […]

Reply

Laat een reactie achter