Valentijn: makkelijke ideeën voor een heerlijk ontbijt

door Linda

Voor Valentijn geef ik je makkelijke ideeën voor een heerlijk ontbijt voor jouw lief. De leukste dingen kunnen vaak heel simpel zijn! Ben je benieuwd waar je jouw Valentijn mee kunt verrassen? Lees dan snel verder!

1. Brood met een hartje

Heb je een uitsteekvormpje van een hartje? Besmeer dan 1 broodje met aardbeienjam of iets anders leuks en steek uit een anders broodje een hartje. Deze leg je op het besmeerde broodje en je hebt een heel leuk Valentijns broodje!
Heb je geen uitsteekvorm in de vorm van een hart, dan kun je die hier bestellen.

2. Croissantjes net even anders

Croissants Valentijn

Croissantjes zijn natuurlijk altijd goed én heel erg lekker! Maak je ze zelf, dan zijn ze nog lekkerder! Ze zijn makkelijk om te maken en je Valentijn zal het zeker waarderen. Maak ze nog lekkerder door je mes door de pasta te halen en deze over de croissants te laten gaan zodat je mooie streepjes pasta over de croissants heen krijgt. Maakt het plaatje nog completer!

3. Brownie in de vorm van een hart

Brownie hart

Maak deze heerlijke brownie in de vorm van een hart! Hoe je deze voor jouw Valentijn maakt, lees je hier.

4. Fruit hartje

Hart fruit

Heb je een hart vormpje, dan kun je hier vele kanten mee op. Vul hem met granaatappelpitjes, of doe er aardbeien of ander rood fruit in en je heb snel mooie en smakelijke decoratie voor bij het Valentijns ontbijt!

5. Chocolade broodjes

Chocolade broodjes

Deze lekkere chocolade broodjes kun je ook maken voor je lief. Hiervoor heb je maar 3 dingen nodig: bladerdeeg, chocolade en een beetje ei. Hoe je het precies maakt lees je in dit blog.

Ook een lekker ontbijt idee is wentelteefjes! Daar maak je je Valentijn vast ook heel blij mee!

Heb jij voor Valentijn nog makkelijke ideeën voor een heerlijk ontbijt die er niet bij staan? Laat het me dan vooral weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter