Lifestyle

Leuke uitjes tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie komt er aan! Yeah! Zo fijn! Even bijkomen, tijd met het gezin en voor jezelf. Wat gaan jullie doen? Mocht je nog geen plannen hebben, dan heb ik nog een paar leuke tips voor je.

Sprookjes van de Haar

Sprookjes van de Haar

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show: voor de negende editie van ‘Sprookjes van De Haar’ wordt het wereldberoemde sprookje van ‘Assepoester’ bewerkt tot een avontuur voor de hele familie.
‘Sprookjes van De Haar’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De totale duur van het programma is circa 2 uur.
Klik hier voor meer informatie.
25 december t/m 5 januari

Winter in het Archeon

Tijdens de kerstvakantie is er volop vermaak en vertier in het Archeon. Breng gratis een bezoek aan de schaatsbaan van maar liefst 450 m2! Entreetickets voor het park zijn inclusief entree voor de ijsbaan.
Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, dan kun je ze lenen voor € 5,00 per paar.
De ijsbaan is geopend op 14, 15 en 21 december 2019 t/m 5 januari, 11 en 12 januari 2020 van 11.00 – 17.00 uur. 31 december en 1 januari gesloten

Winter Efteling

De Efteling kennen we allemaal, maar ’s winters krijgt het park een volledige make-over. Met de vele lichtjes, besneeuwde dennenbomen en sfeervolle pleinen is het park nog sprookjesachtiger. Het Kinderspoor maakt plaats voor langlaufbaan ’t Hijgend Hert en je kunt rondjes schaatsen in het IJspaleis om daarna heerlijk op te warmen met een kop chocolademelk of erwtensoep.
11 november 2019 t/m 2 februari 2020

Winter Efteling
Winter Efteling

Kerstcircus AHOY

Kerstcircus

Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud met spectaculaire en verrassende acts! De behendigste acrobaten van over de hele wereld, hilarische clowns en innemende dierennummers schitteren van 21 t/m 30 december 2019 in de piste van het Ahoy Theater.

21 t/m 30 december 2019

Winter in het Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem kun je in de winter schaatsen op een ijsbaan van bijna 1000 vierkante meter of glijden van een sleebaan. Overal zijn fonkelende lichtjes, gezellige vuurkorven en je kunt van een warme chocolademelk of een winters diner genieten.

7 december 2019 t/m 19 januari 2020

Opwegmetmama.nl heeft per regio een heleboel leuke uitjes staan voor 2020 / 2021. Let wel even op of je ergens vooraf voor moet reserveren.

Weet jij nog leuke uitjes die je tijdens de kerstvakantie kunt doen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!
Mocht het weer wat tegenvallen, dan kun je altijd nog een gezellig spelletje doen met je kinderen.

Veel plezier allemaal!

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *