Cadeau ideeën voor Vaderdag

door Linda

Zondag 18 juni is het weer zover: we zetten papa en opa in het zonnetje! Ik ging alvast op zoek naar leuke en originele cadeautjes die je cadeau zou kunnen doen. Dus heb je nog cadeau ideeën voor Vaderdag nodig? Lees dan even verder, ik geef je graag een overzichtje.

Papa’s momentje

Papa's momentje

Verwen papa met deze lekkere cadeaubox! In deze box zit een biertje met Papa’s momentje, blikje met nootjes en een handige bieropener. Kortom hiermee heeft hij alles voor een echt momentje voor zichzelf.

Dit pakket kun je natuurlijk ook bestellen voor een andere papa, bijvoorbeeld een papa to be.

Dit verwenpakketje kun je voor € 14,95 bestellen bij Bellakids.

Shirt of romper met tekst

Shirt Vaderdag

Een shirt of romper met een leuke tekst voor papa is natuurlijk super leuk. Zeker als het papa’s eerste Vaderdag is!

Het shirt op de foto is te bestellen in maat 50 tm 62 in de shop van Prenatal.

Mr Razor

Mr Razor

Ziet deze monsieur er niet gezellig uit? Dit leuke accessoire ziet er in elke badkamer leuk uit met het belangrijkste onderdeel natuurlijk; het scheermes. En zeg nou zelf, anders ligt ‘ie toch alleen maar in een kastje. Zo heb je het altijd bij de hand en staat het ook nog eens leuk!

Mr. Razor is makkelijk te bevestigen met een zuignapje.

Deze shop je voor € 14,95 bij Radbag

Hertog Jan bierpakket

Over het algemeen zit je met bier als cadeautje wel goed. Het leuke aan dit Hertog Jan bierpakket is dat er een heuse breekijzer bij zit. Kan hij even zijn energie kwijt en daarna een lekker biertje drinken.
Super leuk om te geven én om te krijgen! 

Te bestellen voor € 22,95 bij Greetz

Voor papa’s to be

Kluun

Verras papa to be met dit boek van Kluun: ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’. In dit boek legt Kluun op een grappige manier uit wat een aanstaande vader te wachten staat.
Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks?

Dit boek is te bestellen bij Bol.com voor € 12,50

Heb jij nog leuke ideeën die ik toe kan voegen aan deze cadeau ideeën voor Vaderdag? Laat het me dan vooral weten hieronder in een reactie! Ik ben benieuwd!

Wil je nog meer cadeau ideeën? Lees dan nog even verder op mijn blog of bekijk mijn Pinterest voor leuke knutsel ideeën.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter