Weekplog: we feesten nog even door + zijn we besmet?

door Linda

Afgelopen week was al een ware feestweek en dat ging in het weekend nog even door. Toen kwam de visite voor vooral Julia haar verjaardag. Dat was heel erg gezellig! En zondagavond ging natuurlijk mijn winactie online, wat was dat gaaf! Helaas was er ook minder goed nieuws.. Kijk je mee?

Zaterdag

Na de lunch ging ik met Julia naar zwemles. En er gebeurde iets wat we nog niet hadden verwacht! Julia had zo goed gezwommen en de verschillende onderdelen voor het eerste badje goed genoeg onder de knie, dat ze naar het volgende badje mag! Ze kreeg van de zwemjuf een mooie armband die ze sinds zaterdag niet meer af heeft gedaan. Zo trots!

Julia en haar armband

Na het zwemmen was het tijd voor visite! Bas had ’s ochtends de taarten al gehaald. Waaronder de ‘eenhoorntaart’ die Julia zo graag wilde:

Eenhoorntaart

Het huis was zo goed als aan kant, het was heerlijk weer én de kinderen hadden een topdag. Het was weer een geslaagd.

Zondag

’s Ochtends ging ik aan de slag met het fotograferen van mijn goodiebag voor de winactie, daarna schreef ik er nog een leuke blog over. Heb je deze nog niet gelezen? Dan heb je wat gemist! Je kunt alleen vandaag nog meedoen aan de winactie, dus lees snel nog mijn blog hoe je kans maakt en doe mee! Morgen, zaterdag 24 juli, maak ik de winnaar bekend in mijn stories op Instagram.

Goodiebag winactie

In de middag kwamen onze buren nog een stukje taart halen en daarna nog Bas zijn broertje en zijn verloofde en kinderen. De kinderen hebben heerlijk met elkaar gespeeld en wij aten weer lekker een stukje taart. Na het avondeten en nadat de kinderen op bed lagen, ging de winactie online! En wat was dat leuk om te doen!

Maandag

Er waren maandag heel veel nieuwe lezers op mijn site! Ik heb de hele dag met een grote glimlach op mijn gezicht gelopen. Maar het was ook best een druk weekend geweest zo dus ik ben lekker vroeg naar bed gegaan. Moe en blij!

Dinsdag

Na een gezellige en drukke werkdag ben ik ’s avonds alweer begonnen aan een nieuw project. Helaas mag ik daar nu nog niets over zeggen, maar jongens, er zit zoveel leuks aan te komen! Ik ben zo blij dat jullie mijn blog zo leuk vinden en ik steeds weer nieuwe lezers mag verwelkomen. Nou goed, er komen dus nog hele leuke dingen aan. En ik kan wel al zeggen dat je er volgende week meer over kunt lezen, in de volgende weekplog!

Woensdag

We pakten al vroeg de elektrische fiets en fietsten naar het bos. Daar hebben we een heerlijke wandeling gemaakt. Julia had voor haar verjaardag een vergrootglas gehad en die moest mee naar het bos zodat ze dieren kon zoeken. Mooi hé?!

Julia en haar vergrootglas

Daarna zijn we doorgefietst naar een speeltuintje wat daar dichtbij zit en waar de kinderen laatst ook al fijn gespeeld hadden. Dit speeltuintje in omheind met een hek dus ideaal ook voor de ouders.

Speeltuin

’s Middags hebben we het rustig gehouden. Ik merkte dat de kinderen nog moe waren van het drukke weekend en de dagen bij de gastouder. Dus we hebben de middag lekker in de tuin gespeeld.

Donderdag

Op donderdag werkte ik thuis omdat Bas in contact was geweest met iemand die mogelijk Corona heeft. Het thuiswerken met kinderen blijft een uitdaging, maar we hebben er het beste van gemaakt. ’s ochtends hebben we even een rondje door de wijk gewandeld. Julia had verschillende pakketten met klei gehad dus de kinderen waren zoet met het spelen hiermee.

Vrijdag

Ik heb vandaag ook weer thuis gewerkt. Beter het zekere voor het onzekere. Er zijn zoveel besmettingen hier in de buurt dat het nog even duurt voordat de persoon waar Bas contact mee gehad heeft aan de beurt is om getest te worden. Dit weekend zullen we ons dus rustig houden en hopen op een goede, negatieve test. En anders laten wij ons ook testen.

Hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend of voor komende week? Laat het me vooral hieronder weten in een reactie. Vind ik leuk! Houd in ieder geval mijn Insta stories in de gaten zaterdag want dan ga ik de winnaar van de goodiebag bekend maken!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter