Weekoverzicht: Pinksteren en een bruiloft

door Linda

We genoten van een lekker lang Pinksterweekend! Voornamelijk lekker op het water. Deze week had ik aardig wat schrijfwerk, leuk! Het einde van de week sloten we af met een bruiloft. In dit weekoverzicht lees je er alles over!

Zaterdag

Guido had vandaag zwemles, Julia ging ook mee om te kijken en gezellig met Bas wat te drinken aan de bar. Ik kon in de tussentijd nog even blijven liggen en alvast wat aan de was doen. Het was een prachtige dag dus ik wilde buiten wat ophangen. Bas wilde alvast naar het tuincentrum om palletkussens te halen. Dit weekend wilde hij een bankje van pallets gaan maken. En deze kussens kunnen we dan ook in de boot gaan gebruiken. Dus op, naar het tuincentrum!

We kwamen ook deze stoere honden tegen!

We keken onze ogen uit! Het was een heel groot tuincentrum in Aalsmeer, waar je van alles voor je tuin kunt vinden. Ook de palletkussens. We kozen een mooie kleur die zowel in de tuin als in de boot zou passen. Geslaagd! Op de terugweg haalden we wat te eten, want het was inmiddels al lunchtijd geweest. Als we thuis komen pakken we de boot en nemen we Joep mee voor een eerste vaartochtje.

Zondag

Het is eerste Pinksterdag! Maar we hebben gelukkig niet zo heel veel op de planning. We ontbijten rustig en wandelen met Joep. Het is lekker weer dus we besluiten ’s middags weer te gaan varen. Guido vraagt mijn ouders mee en we zijn de hele middag op pad. We maakten een rondje over de Kaag en pakten daarna nog een stukje Joppe mee. Het was een heerlijke middag! We kwamen aan het einde van de middag weer terug. Een heerlijke dag!

Maandag en dinsdag

Maandag was het 2e Pinksterdag. Vandaag was het wat minder goed weer, dus we rommelden lekker wat in huis. Ik draaide een wasje, wandelde lekker met Joep en Bas kluste in de tuin aan de palletbank.

Woensdag

Ik heb een druk dagje want ik heb nog een aantal opdrachten liggen. Maar eerst ga ik een grote wandeling maken met Joep. Het is heerlijk weer! Als we weer terug komen gaat Joep lekker liggen slapen en ga ik aan de slag. Aan het einde van de ochtend loop ik nog een klein rondje met Joep en ga daarna de kinderen ophalen. Omdat de komende dagen druk zullen zijn, hebben we afgesproken geen speelafspraakjes te maken. Al vinden ze dat wel heel jammer, ik merk ook dat ze nog moe zijn van het weekend. Ze kijken tijdens het eten rustig een filmpje en pakken daarna de rolschaatsen om een groot rondje om te gaan. Als we weer thuis zijn gaan de kinderen vissen en ruim ik wat op in en buitenshuis. Het was een prima dagje zo!

Tijdens de wandeling zagen we een schildpad in de sloot!

Donderdag

Vandaag moest ik de kinderen weer wakker maken. Ze zijn gespannen voor de bruiloft en Guido heeft dit weekend ook nog een partijtje, dus hij vind het allemaal heel spannend. Daardoor kunnen ze slecht in slaap komen en zijn ze ’s ochtends niet uit bed te krijgen. Als ik de kinderen na het ontbijt naar school breng, check ik nog even bij de juffen of mijn berichtje over de bruiloft en dus de afwezigheid van de kinderen is aangekomen. Gelukkig lijkt dat goed te gaan. Daarna weer naar huis om Joep nog even uit te laten voordat ik naar mijn werk ga. Aan het eind van de middag haalde Bas de boodschappen en daarna de kinderen op.

Vrijdag

Vandaag hebben we een bruiloft! De zus van Bas gaat vandaag trouwen met haar vriend. Het beloofd een mooie dag te worden dus we gaan er een mooi feestje van maken!

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter