Kerstvakantie uitje: naar World of Dinos

door Linda

Weet je nog niet wat je tijdens de kerstvakantie met je kinderen (coronaproof) kunt gaan doen? Zijn ze gek op dinos? Ga dan naar World of Dinos! Vanaf 18 december 2021 vind je de grootst reizende Dino Expo van Europa in de Kromhouthal in Amsterdam én in de Jaarbeurs in Utrecht! En Ik mag kaartjes weg gaan geven! Hoe leuk is dat?! Lees snel alles over de expositie en hoe je kaartjes kunt winnen!

World of Dinos tentoonstelling Amsterdam

World of Dinos

World of Dinos is de grootste dino expo van Europa dat tijdens de kerstvakantie bezit neemt van de Kromhouthal in Amsterdam en de Jaarbeurs in Utrecht. Beide locaties zijn omgebouwd tot een ‘jurassic parc’ met vijftig dinosaurussen. Tijdens de tentoonstelling maak je eerst een ontdekkingsreis langs indrukwekkende dinosaurussen. Daarna kun je met de kinderen in de dinoscoop naar leerzame films kijken. Super leuk en interessant dus!

Leuk en leerzaam voor kinderen

World of Dinos is leuk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Door middel van een speurtocht kunnen ze de hele tentoonstelling ontdekken. Daarbij leren ze veel over de dinosaurussen zelf en hun leefgewoonten. Alle dinosaurussen bewegen, grommen en zijn mooi belicht. Je stapt dus echt in een andere wereld.

Coronaproof uitje

De tentoonstelling is helemaal coronaproof. Het zijn zogenaamde doorstroomlocaties die zijn ingericht op anderhalve meter. Ook worden de bezoekersstromen gemonitord zodat het niet te druk wordt én je moet vooraf een tijdslot voor binnenkomst reserveren.

Wanneer kun je naar World of Dinos?

Op 18 december gaat World of Dinos open en blijft tot en met 23 januari (dus de hele kerstvakantie) in Amsterdam. Tot en met 30 januari kun je de expositie in de Jaarbeurs in Utrecht bekijken. Kaartjes kun je hier online kopen. Kinderen tot en met 2 jaar krijgen gratis toegang, maar je moet wel een kaartje voor hen reserveren (in verband met het maximum aantal bezoekers per tijdslot).

Ga je naar de expositie, neem dan je coronatoegangsbewijs mee (vanaf 13 jaar) en je ID.

World of Dinos tentoonstelling Amsterdam

Kaartjes winnen!

Heb jij zin om samen met je partner en 2 kinderen naar de tentoonstelling te gaan? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk 4 kaartjes weggeven! Hoe leuk is dat? Je mag dan gratis naar World of Dinos in Amsterdam óf Utrecht. Kans maken op de kaartjes is super makkelijk want het enige wat je moet doen is World of Dinos gaan volgen op Instagram. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij ook zou volgen. Een reactie onder dit blog zou ik ook erg waarderen (allemaal extra winkansen). Op donderdag 16 december zal ik de winnaar bekend maken op Instagram en op vrijdag 17 december kun je het in mijn weekoverzicht lezen.

Heb jij al ideeën voor een uitje in de kerstvakantie? Mocht je naar World of Dinos gaan, laat het me dan vooral weten! We vinden het ook heel leuk als je ons tagt op Instagram.

Liefs,
Linda

Wil je nog meer lezen over wat je deze kerst kunt doen? Dan kun je hier nog even verder lezen.

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

17 comments

Jadis 25 december 2021 - 09:22

Zo leuk voor die kids he, mijn zus laatst ook nog geweest echt fascinerend allemaal daar!

Reply
MC Kleuver 21 december 2021 - 15:21

Wat een uniek uitje om naartoe te gaan. Hopelijk kan het later nog een keer 🙂

Reply
Frederique 20 december 2021 - 00:40

Ziet er heel leuk uit, een droom voor de meeste kinderen lijkt me. Blijft het open tijdens de lockdown of moeten ze ook dicht?

Reply
Nienke 15 december 2021 - 19:57

Zo leuk! Ik kan nog net meedoen haha! Lijkt me heel tof om met Eefje en een vriendinnetje te doen. Ik denk dat ze niet weet waar ze kijken moet 🙂

Reply
Tamara 15 december 2021 - 16:51

Wat wen leuke win actie. Ik doe mee!

Reply
Tessa 15 december 2021 - 15:51

Succes iedereen die mee doet. Het lijkt mij een leuk uitje

Reply
Sandra 14 december 2021 - 19:26

Wat een leuke actie! Lijkt me een tof uitje om te doen met kinderen.

Reply
Kelly Buysse 14 december 2021 - 15:52

Wij zijn vorig jaar in Brussel gaan kijken. Echt wel de moeite!

Reply
Marloes van den Berg-Pijnaker 14 december 2021 - 12:37

Wat zou dat onwijs leuk zijn met mijn grote dinofan. Ik hoop dit te kunnen doen met hem9n de kerst vakantie 🦖🦕

Reply
Nicole Orriëns 14 december 2021 - 11:46

Dit lijkt me een heel leuk uitje voor de Kerstvakantie. En helemaal top dat het ook nog eens leerzaam is. Win-win dus.

Reply
Claire 14 december 2021 - 09:33

Wat een leuk uitje! En wat een geluk! Ik zie net dat we Lana gratis mee mogen nemen. Ik stuur je blog artikel even door naar mijn nichtje. Zij heeft 2 zoontjes die dol zijn op dino’s. Zo leuk!

Reply
Linda 14 december 2021 - 10:03

Wat leuk Claire! Ja, kinderen tot 2 jaar zijn gratis 🙂

Reply
Lindaschrijfthetop 14 december 2021 - 09:22

Wat een leuk gezinsuitje, dino’s zijn altijd geslaagd en indrukwekkend voor kinderen.

Reply
Cindy 14 december 2021 - 08:39

Heel gaaf om heen te gaan met mijn 2 dinoboysa

Reply
Linda 14 december 2021 - 09:31

Dit lijkt me zo leuk om een keer heen te gaan. Helaas zijn mijn kinderen te groot, of nog niet groot genoeg. Stiekem bem ik zelf gewoon nog een kind, dus misschien moet ik maar gewoon in mijn eentje gaan.

Suc6 aan de deelnemers van de winactie!

Reply
Mint&Zoet 13 december 2021 - 23:10

Oooh wauw wat een leuke winactie! Dat lijkt ons super gaaf, wij doen graag mee. Onze jongste is groot dino fan, dus dit zou een super tof uitje zijn!

Reply
Mandy 13 december 2021 - 22:13

Wat een leuk idee om daar heen te gaan!! Hier ook een dinofan in huis, die zou dat geweldig vinden! 😊

Reply

Laat een reactie achter