Top 5 schoencadeautjes voor peuters

door Linda

Met Sinterklaas in aantocht, ben ik alvast op zoek gegaan naar wat leuke, kleine schoencadeautjes (max. € 5,-). Zeker in deze rare tijd gaan we er toch een leuk feest van maken voor de kinderen. En daar horen het Sinterklaasfeest en schoencadeautjes gewoon bij. In dit blog vind je mijn top 5 schoencadeautjes voor peuters (2 tot 4 jaar). Deze cadeautjes zijn gegarandeerd een succes!

1. Stickers

Paw Patrol stickers

Stickers zijn altijd een hit! Peuters kunnen zich er heel lang mee vermaken. Lekker plakken op een mooi vel papier of in een kleurboek en er omheen kleuren. Stickers zijn zeker niet duur en altijd een leuk klein cadeautje voor iedere peuter!
Paw Patrol stickers: € 4,89

2. Stempels

Stempels

Stempelen blijft leuk en hiermee kunnen zowel peuters als kleuters zich uren vermaken. Wij hebben dit leuke setje stempels van de Hema die nog heel vaak gebruikt wordt.
Hema sprookjesstempels: € 4,-

3. Kleurboek

Frozen kleurboek

Een kleur- en stickerboek is een klein cadeautje waar peuters heel zoet mee kunnen zijn. Zowel Julia als Guido pakt er nog regelmatig een ‘oud’ kleur- en stickerboek bij om doorheen te bladeren, te kleuren of andere stickers in te plakken.
Frozen kleur- en stickerboek: € 2,99

4. Voorleesboek

Voorleesboek

Een boekje of voorleesboek is ook leuk om te geven en hoeft niet veel te kosten. Onze kinderen pakken er nog regelmatig een boekje bij om zelf te ‘lezen’ en ’s avonds lezen we een kort verhaaltje voor.
Kleine pinguïn op ontdekkingsreis: € 4,99

5. Klei

Klei

Dit cadeautje is misschien iets te groot voor in een kinderschoen, maar het is een prima klein cadeautje waar een peuter uren zoet mee kan zijn. Vanaf 2 jaar kan met de Play-Doh klei gespeeld worden.
Play-Doh: € 4,99

Heb jij nog andere leuke schoencadeau ideeën voor peuters? Laat het me vooral weten in de reacties!

Morgen begint trouwens ook het Sinterklaasjournaal weer! Gaan jullie ook kijken?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter