Top 5 schoencadeautjes voor kleuters

door Linda

Na de top 5 schoencadeautjes voor peuters, kon een top 5 schoencadeautjes voor kleuters natuurlijk niet uitblijven. Daarom ben ik ook op zoek gegaan naar wat leuke, kleine schoencadeautjes voor kleuters (4 tot 6 jaar). Omdat ik het niet te gek wil maken, maar wel een klein cadeautje wil doen, is het budget max € 5,- per cadeautje. We maken er ook dit jaar gewoon een mooi feest van voor ieder kind!

1. Leesboek

Leesboek

Een leesboek is altijd een goed idee. Julia, op dit moment zelf een kleuter, pakt er nog steeds regelmatig een boek bij om zelf te gaan lezen. En kent ze het verhaal niet, dan maakt ze er zelf wat moois van door naar de plaatjes te kijken. Grappig om te horen wat ze er dan soms van maakt én ik sta er soms van te kijken hoe goed ze boeken uit haar hoofd kent!
Dat wil ik later ook! : € 4,99

2. Spaakkralen

Spaakkralen

Misschien ken je dit cadeautje zelf nog wel van vroeger. Hoe stoer was het als je fiets lekker veel herrie kon maken met wat kaarten tussen je spaken of van deze spaakkralen?! We maakten er vroeger de leukste dingen creaties mee tussen onze spaken. Ook leuk dus voor een kleuter om zijn of haar fiets mee te versieren en lekker mee rond te fietsen.
Spaakkralen: € 5,-

3. Kleurboek

Frozen kleurboek

Een kleur- en stickerboek kwam ook in mijn top 5 voor peuters voor, maar is voor een kleuter ook nog steeds erg leuk. Want zowel Julia (kleuter) als Guido (peuter) pakt er nog regelmatig een ‘oud’ kleur- en stickerboek bij om doorheen te bladeren, te kleuren of andere stickers in te plakken.
Frozen kleur- en stickerboek: € 2,99

4. Raamstickers

Raamstickers

Deze raamstickers zijn voor dappere ridders en mooie prinsessen! De 55 (!) stickers zijn herbruikbaar en statisch (geen lijm of iets dergelijks dus) kunnen kleuters op hun slaapkamerraam plakken of in de auto.
Sprookjes raamstickers: € 4,73

5. Strijkralen

Strijkkralen

Met deze strijkkralen kan een kleuter niet alleen uren zoet zijn, maar zelf ook de mooiste en kleurrijkste creaties maken. Dit zal dus een geslaagd cadeautje zijn voor iedere kleuter!
SES Creative strijkkralen: € 4,99

Heb jij nog leuke schoencadeau ideeën voor kleuters die nog missen in deze top 5? Laat het me vooral weten in de reacties!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Nienke 18 november 2021 - 20:07

Leuk! En strijkkralen, daar ben ik vroeger ook zo onwijs druk mee geweest. Tof dat dat er nog steeds is 🙂

Reply

Laat een reactie achter