Snel cadeautjes inpakken? Zo doe je dat!

door Linda

Aanstaande zaterdag is het alweer Sinterklaas en daarna komt kerst alweer om de hoek. Heb je cadeautjes gekocht maar te weinig tijd om ze in te pakken? Oftewel, kun je wel wat inpakhulp gebruiken? In dit blog geef ik je graag wat tips over hoe je makkelijk en snel je cadeautjes in kunt pakken. Lees je mee?

Je kent het vast wel: je hebt haast en je bent vergeten om het cadeautje in te pakken. Of je hebt een lastig cadeau om in te pakken? Hoe pak je bijvoorbeeld een knuffel het makkelijkst en snelste in? Hieronder vind je verschillende (snelle) oplossingen voor jouw cadeau-inpak-probleem.

1. Een cadeaudoos

Cadeaudoos van Hema voor €4,50

Met een cadeaudoos kun je makkelijk je cadeautje inpakken. Het enige wat je hoeft te doen is je cadeautje erin leggen en de deksel erop doen. Ook ideaal wanneer je een onhandig cadeautje hebt, zoals die knuffel. Met een cadeaudoos is dit geen enkel probleem én de cadeaudoos kan ook hergebruikt worden door er spullen in op te bergen.

Heb je geen cadeaudoos of ben je net te laat om er één in de winkel te halen? Dan heb je vast nog wel een schoenendoos liggen. Hier kun je ook makkelijk en snel je cadeau in verpakken. En als je dan toevallig ook nog inpakpapier hebt liggen, kun je de schoenendoos makkelijk inpakken. Plak er een mooie strik op, bindt er een mooi touw of lint omheen of laat je kinderen op de doos kleuren. Zo heb je een mooi verpakt cadeau om iemand mee te verrassen.

2. Een doek als verpakking

Heb je een mooie doek liggen? Dan kun je daar ook je cadeautje in inpakken. Een stuk gerafeld touw er omheen of een lint en je hebt een heel leuk, feestelijk, cadeautje. Leuk voor bijvoorbeeld kerstcadeaus. Liggen de cadeautjes nog even onder de kerstboom, dan is het ook nog eens leuk om naar te kijken!

3. Cadeauzakjes

Hema cadeautas €3,50

Cadeauzakjes zijn hip! En super handig om kleinere cadeautjes mee in te pakken. Ze zijn niet alleen handig om snel en makkelijk cadeautjes mee in te pakken, ze zijn ook nog eens heel erg betaalbaar. Je kunt ze bij veel winkels vinden, maar ook online. En naast cadeauzakjes heb je natuurlijk ook veel mooie en leuke cadeautassen waarin je je cadeautjes kunt vervoeren en aan degene kunt geven die ze krijgt. Dat maakt de cadeautjes nog feestelijker!

Heb jij nog andere leuke ideeën hoe je cadeautjes snel en makkelijk in kunt pakken voor de feestdagen of voor een verjaardag? Laat het me weten in een reactie onder dit blog. Weet je nog niet wat je iemand wil gaan geven? Dan heb ik nog handige lijstjes met cadeau ideeën op mijn blog staan die je hierbij kunnen helpen.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

1 comments

Bianca Schrijft 4 december 2021 - 16:46

Ik hou ervan om het toch altijd wel wat speciaal in te pakken. Doordat ik schilder, maak ik zelf cadeau labels.

Reply

Laat een reactie achter