Smartmax My First Acrobats: kleurrijk magnetisch speelgoed

door Linda

Mijn zoontje Guido van 3 jaar mocht tijdens de vakantie My First Acrobats van Smartmax testen. Dit speelgoed is geschikt voor dreumesen en peuters van 1,5 jaar tot 5 jaar. De bedoeling van dit speelgoed is dat het kind de acrobaten namaken die op de bijgeleverde kaarten staan afgebeeld. Wat ook leuk is: My First Acrobats is voor 2021 genomineerd voor Speelgoed van het jaar! Wat Guido er van vond lees je in dit blog.

My First Acrobats

Wat is Smartmax My first acrobats? Vrolijk, uitdagend, kleurrijk en stevig magnetisch speelgoed voor jonge spelers vanaf 1,5 jaar. Kinderen van deze leeftijd zijn gek op imiteren en dat kunnen ze met dit spel naar hartenlust doen! In de doos zitten allerlei magnetische kunststof vormen waarmee je diverse acrobaten kunt maken. Er zitten ook opdrachten kaartjes in de doos die je kind na kan bouwen. Er zit ook een spiegel bij waar je je bouwwerken op kunt maken.

Met 6 veelkleurige vormen kun je een vierkant, driehoek en cirkel bouwen… Als je deze vormen gaat mixen en de metalen ballen toevoegt, verschijnen de coolste acrobatische figuren. Creëer je eigen acrobatische structuren of probeer de structuur te bouwen zoals op één van de opgavekaarten. De rode basis met spiegel heeft een metalen oppervlak wat de nodige stabiliteit geeft bij het bouwen van de acrobatische constructies.

Genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2021

My First Acrobats is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2021! Op 6 september 2021 is op de website van Speelgoed van het jaar te lezen of het ook gewonnen heeft. Het zou mij in ieder geval niet verbazen!

Wat vonden wij van My First Acrobats?

Guido vond de vrolijke doos al heel erg leuk om te krijgen. Toen hij de doos open had ging hij gelijk aan de slag met het nabouwen van de verschillende figuren die op de bijgeleverde kaartjes stonden. Dat ging hem verrassend goed af! Tijdens de vakantie heeft hij de doos er nog regelmatig bij gepakt. En ook Julia (5 jaar) vond het heel leuk speelgoed om mee te spelen. Zij vond het ook leuk om de figuren na te maken. De ballen met de gezichten erop vonden ze allebei erg grappig en het feit dat het magnetisch speelgoed is vonden ze erg leuk. Julia vond het bijzonder om te zien dat de delen die ze op elkaar zette bleven ‘plakken’. De onderdelen zijn goed vast te houden en blijven ook na veelvuldig spelen er mooi uit zien. Dit speelgoed is dus zowel door Guido als door Julia goedgekeurd! Ze zullen er vast nog heel veel mee spelen!

Kende jij het speelgoed en de spellen van Smartmax al? Mocht je My First Acrobats ook willen kopen dan hoop ik dat ik je met deze review een beetje op weg heb geholpen. Het is in ieder geval heel leuk speelgoed voor peuters en dreumesen om cadeau te geven of om tijdens de vakantie te spelen. Julia reviewde laatst Jaak en de Bonenstaak. Deze review kun je hier terug lezen. Ook erg leuk speelgoed, maar dan voor de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

Heb je zin om nog meer cadeautips voor kinderen te lezen? Kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Dit blog gaat over een product dat we hebben gekregen en bevat affiliate linkjes. Je betaalt hier niets extra voor, maar LindaSchrijft krijgt wel een percentage waardoor we de site kunnen blijven onderhouden.

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter