Hoe handig zijn de Etos zwemluiers?

door Linda

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wist je dat zwemluiers geen of in ieder geval weinig urine opnemen? De voornaamste reden om je kindje een zwemluier aan te trekken voor het zwemmen is dat de ontlasting tegen gehouden wordt zodat dit niet in het zwembad komt. Wel zo fris! En omdat de zwemluier bijna geen urine opneemt, kunt je hem het beste pas om doen in het zwembad en dus niet alvast thuis aantrekken. Ga je met je dreumes zwemmen of begint je kleuter met zwemles en is hij of zij nog niet zindelijk, lees dan snel deze review over de Etos zwemluiers!

Etos zwemluiers met Woezel en Pip

De Etos zwemluiers zijn geschikt voor kindjes tussen de 8 en 18 kilo. Ze zijn gemakkelijk als een broekje aan te trekken. Kan je kindje staan? Dan kun je jezelf en je kindje ook in een kleedhokje omkleden en heb je geen verschoonplekje nodig om de luier om te kunnen doen. Je kindje stapt er zo in. Kan je kindje nog niet staan, dan trek je de zwemluier aan als een broekje wanneer hij/zij op een verschoonmat ligt.

Door de anti-absorberende buitenlaag zal het zwembroekje zich niet volzuigen met water, zodat het zwembroekje goed blijft zitten en niet te zwaar wordt door al het water. Het belangrijkste is dat de ontlasting wordt opgevangen in de zwemluier, waardoor het zwemwater schoon blijft.

Etos Woezel & Pip Zwembroekjes zijn er in 2 maten: Medium, voor kindjes van 8 tot 15 kg en Large, voor kindjes van 12 tot 18 kg.

Hoe gebruik je een zwemluier?

De Etos Woezel en Pip zwemluiers zijn makkelijk als een broekje aan te trekken. Daar overheen trek je dan een badpakje of zwembroek aan. Is je kindje klaar met zwemmen? Dan kun je de zwemluier uit doen door de zijkanten van de luier open te scheuren. Rol de luier op en je kunt hem zo weggooien in een prullenbak.

Wat is onze ervaring met de zwemluiers van Etos?

Allereerst zien de zwemluiers er super leuk uit met Woezel en Pip erop! Guido vond het heel leuk dat hij deze aan mocht. We hebben de zwembroekjes getest tijdens Guido zijn overlevingszwemles. De broekjes konden we gemakkelijk aantrekken en door de elastische band zat hij fijn om zijn buik en bij zijn benen. De zwemluiers nemen geen vocht op, dat was natuurlijk ook de bedoeling. Als je het broekje uit doet komt er wel wat water uit, maar dat verbaasde me niet. Het belangrijkste is dat de ontlasting in de zwemluier blijft. En dat doet het! Kortom, het de Woezel en Pip zwemluiers zijn fijne en leuke zwemluiers waar elk kindje blij van wordt! Wij gaan ze zeker vaker gebruiken zolang Guido nog niet zindelijk is. De prijs is ook erg fijn trouwens!

Ze zijn online te bestellen bij Etos en bij Bol in maat M (voor kinderen die tussen de 8 – 12 kilo wegen) voor € 29,53. In een pak zitten dan 66 zwemluiers. Dat is € 0,45 per stuk. En er is een maat L voor kinderen die tussen de 12 en 18 kilo wegen. Deze kost ook € 29,53 en in dit pak zitten 60 zwemluiers. Dat is dan € 0,49 per stuk. In vergelijking met de Pampers Splashers en de Huggies Little Swimmers zijn de Etos zwemluiers het goedkoopste.

Dus ga je met je dreumes zwemmen of begint je kleuter binnenkort met zwemles en is hij of zij nog niet zindelijk, ga dan zeker voor de Etos zwemluiers met Woezel en Pip! Wil je een duurzamere variant op de zwemluier? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een wasbare luier. Deze wasbare luiers op vakantie zijn ook handig.

Welke zwemluier gebruik jij voor je kindje? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je na het lezen van dit blog zin om een luiertest te lezen van de merken Etos, Kruidvat en Pampers, dan kun je hier nog even verder lezen.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter