Review AH Beregoede wegwerp luierbroekjes

door Linda

We zijn op dit moment met Guido bezig met zindelijkheidstraining. Daardoor wil ik op dit moment niet teveel en vooral geen dure luiers meer kopen. Zo kwam ik tijdens het boodschappen doen bij de Albert Heijn de Beregoede wegwerp luierbroekjes tegen. Met het oog op de prijs, wilde ik deze zeker even testen. In dit blog lees je een review over de AH Beregoede wegwerp luierbroekjes.

Over de AH Beregoede luierbroekjes

De Beregoede wegwerp luierbroekjes zijn lekker zacht en absorberend door de speciale magical air channels. Deze magical air channels zorgen ervoor dat vocht snel opgenomen wordt en verdeeld wordt door de luier. Hierdoor kan je baby of kindje tot wel 12 uur droog blijven. Bij de benen zit een superzachte tailleband. Het broekje is aan de zijkanten simpel open te scheuren zodat je je kindje makkelijk kunt verschonen. Op het luierbroekje zit een plakrandje waardoor je de luier eenvoudig kun oprollen en weggooien. De luiers zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu, onderbouwd door het fsc keurmerk en eu ecolabel.

Zijn de Beregoede luierbroekjes echt zo beregoed?

Guido is nu bijna 3,5 jaar oud dus we vonden het wel tijd om langzaamaan te beginnen met zindelijkheidstraining. Hij pakt het erg goed op en vond vooral de beren op de luierbroekjes erg leuk! Daarmee was de luier voor hem al goedgekeurd. De luier is van binnen inderdaad lekker zacht, wat AH ook belooft. Guido blijft ook lang droog, al zuigen de ‘magical air channels’ (blegh wat een jeukwoord!) zich best snel vol. Ik zou het broekje zelf niet 12 uur aan durven laten. Maar het is een prima luierbroekje die goed absorbeert, en dat is wat we willen natuurlijk. De taillerand is ook lekker zacht dus geen lekkage en geen strepen van een te strakke luier om de beentjes. De zijkanten zouden makkelijk open zijn te scheuren, maar dat is mijn nog geen een keer gelukt. Ik, of Guido, trekken de luier gewoon naar beneden en dan kan hij op zijn potje of op het toilet plassen. Kortom, de Beregoede luierbroekjes van de AH zijn zo slecht nog niet. Guido is er fan van en vind het mooi als hij er een aan mag. Ideaal voor wanneer je een beweeglijke baby hebt om te verschonen of voor wanneer je bezig bent met het zindelijk worden van je kind. Een aanrader dus!

Wat kosten deze luiers?

Je verwacht het niet, maar je kunt deze wegwerp luierbroekjes dus kopen bij de Albert Heijn voor slechts (schrik niet) € 4,59 per pak van 18 stuks (maat 6). Dat is € 0,26 per stuk.

Ik hoop dat je ik met deze review over de AH Beregoede wegwerp luierbroekjes een beetje op weg heb geholpen, mocht je op zoek zijn naar een wegwerpluier die je goed kunt gebruiken bij zindelijkheidstraining of wanneer je kindje beweeglijker wordt tijdens het verschonen.

Heb je zin om een luiertest te lezen van de merken Etos, Kruidvat en Pampers, dan kun je hier nog even verder lezen. Wil je nog meer reviews te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

1 comments

Astrid 23 november 2021 - 23:40

Hoi Linda,
Hele goede tip!
Zus luierbroekjes zijn gemakkelijker wanneer een baby beweegelijk is?
Ze gaat alle kanten op, gelukkig doe ik het al langer allen deze zijn kleiner😅😉. Bedankt voor de tip ik ga die andere even lezen van de luiers.

Reply

Laat een reactie achter