Nieuwe romantische kerstfilm: Holidate

door Linda

Holidate is de eerste nieuwe romantische kerstfilm die nu te zien is op Netflix. Deze kerstfilm wilde ik heel graag zien, ook al is het nog wat vroeg voor dit soort films. Ik pakte een beker thee en lekker dekentje erbij en ging er voor zitten. In dit blog kun je lezen waar de film precies over gaat en wat ik ervan vond.

Holidate

In de nieuwe romantische kerstfilm Holidate spelen Emma Roberts (29) en Luke Bracey (31) de hoofdrollen. Het verhaal is voor veel singles tijdens feestdagen herkenbaar. Ze hebben namelijk allebei geen partner tijdens de feestdagen en belanden steevast aan de ‘kindertafel’ of met een ongemakkelijke date. Als de twee elkaar ontmoeten tijdens het terug brengen van de gekregen kerstcadeaus besluiten ze dat het maar eens afgelopen moet zijn. Ze sluiten een pact om elkaars ‘holidate’ te zijn en elkaar te vergezellen tijdens alle feestelijke aangelegenheden de komende tijd.

Hun gedeelde haat voor kerst schept een band en ze beloven elkaar geen romantische gevoelens te krijgen. Zo vormen ze al snel het perfecte team. Maar wanneer hun verdrag ten einde dreigt te lopen, ontdekken Sloane en Jackson dat het delen van alles wat ze haten misschien wel iets is waar ze van houden.

Holidate

Wat vond ik ervan?

Om meteen met de deur in huis te vallen moet ik zeggen dat ik wel leukere kerstfilms gezien. Al zijn de meeste romantische kerstfilms wel voorspelbaar, deze is dat helemaal. Het is geen film die ik met kerst nog een keer ga kijken, laat staan volgend jaar kerst. Maar er komen nog meer nieuwe kerstfilms aan! Hopelijk zit daar wel een goeie tussen. Ik zal binnenkort mijn lijstje met meest favoriete kerstfilms met je delen.

Ga je ook de Holidate kijken? Dan ben ik heel benieuwd wat jij ervan vind! Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog.

Wil je liever wat anders kijken of lezen? In dit blog lees je wat ik de afgelopen tijd heb gelezen en gekeken. Hier komt binnenkort ook weer een nieuwe blog over.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

2 comments

Yaika 30 november 2020 - 17:25

Ik ben het helemaal met je eens. Ik vond dit ook geen heel leuke kerstfilm. Ik vond ‘Operation Christmas Drop’ en het tweede deel van de Princess Switch heel leuk. Zeker een aanrader!

Reply
Linda 30 november 2020 - 20:25

Oh ‘Operation Christmas Drop’ moet ik nog kijken! ‘Princess Switch’ vond ik inderdaad ook leuk deel 1 en 2. Heb je ‘The Christmas Calendar’ ook al gezien? Die vond ik ook leuk!

Reply

Laat een reactie achter