Getest: Max & More lippenstift van de Action

door Linda

Na de parfums, interieur producten en de vrolijke kleurtjes Max & More nagellak, heb ik dit keer een lippenstift pakketje getest. Deze kwam ik tegen tijdens mijn (bijna wekelijkse) rondje door de Action. Het roze doosje vond ik er heel vrolijk uit zien dus in dit blog kun je er alles over lezen!

Max & More lippenstift

Het doosje van de Max & More Cosmetics lipstick collection is vrolijk roze van kleur. De woorden Lipsticks staat er maar liefst drie keer op, dus ik wist zeker dat er lippenstiften in zaten 😉 In totaal zitten er maar liefst 6 lippenstiften in, in de kleuren roze, rood en bruin. De lippenstiften hebben allemaal een andere naam: Lover, Sweet Heart, Eye Candy, Think Pink, The One en Total Flirt. Wist je dat Max en More een vegan make up merk van de Action is, dat ook dierproefvrij is? Dat vind ik het fijne aan het merk!

Action schrijft zelf bij de lippenstift in box: Een prachtige collectie lippenstiften van Max & More met verschillende nude-kleuren. Breng zorgvuldig aan op goed gehydrateerde lippen.

Voor dit doosje lipsticks betaalde ik maar € 3,95, wat de lippenstiften slechts € 0,66 per stuk maakt.

Wat vond ik van deze box lippenstiften?

Het roze doosje is leuk om te geven en om te krijgen. Ik kan me heel goed voorstellen dat jonge meiden heel blij worden van deze box. Daarnaast is de prijs natuurlijk ook heel fijn, maar 66 cent per stuk is bijna niets! De kleuren van de lippenstiften vond ik voor mezelf wel wat te fel. Natuurlijk zitten er een aantal nude kleuren tussen, maar ik vond de kleurtjes voor mij wat te opvallend. De lippenstiften zelf zijn fijn in opbrengen en blijven lang zitten. Wel geven ze wat af, dus je zal je lippen wel regelmatig even bij moeten werken als je ze draagt.

Deze lipstick box is leuk als cadeautje voor een tiener of wanneer je van opvallend gekleurde lippen houdt.

Heb jij al eens make up of lippenstift geprobeerd van Max & More?

Liefs,
Linda

Lees ook:

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter