Stralend wakker worden met Satin-Pillow

door Linda

Elke dag stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig haar is voor iedere moeder natuurlijk een droom! Ik, als moeder van 2 kleine kinderen die ’s nachts ook nog wel eens wakker zijn, hoefde dus niet 2x na te denken toen mij gevraagd werd om de Satin-Pillow te reviewen. Deze satijnen kussensloop zou ook nog eens kunnen helpen bij acne en tegen klitten in je haar. Dus daar was ik ook heel benieuwd naar. Wat ik er echt van vond lees je in dit nieuwe blog.

Voorkant doosje Satin Pillow
Achterkant Satin-Pillow

Satin-Pillow

We brengen een groot deel van ons leven slapend door. Daardoor is het belangrijk dat je ook goed slaapt en weer opgeladen op kunt staan. Satin-Pillow is een kussensloop die je niet alleen een luxe hotelkamer gevoel geeft, maar tijdens je slaap ook zorgt voor het welzijn van je huid en haar. Door te slapen op de Satin Pillow reguleer je je talgproductie en behoudt je vocht in huid en haar. Zo wordt je stralend en fris wakker, zonder slaapvouwen in je gezicht en zonder pluizig haar. Het satijn zorgt ervoor dat er nauwelijks sprake is van wrijving met de huid, in tegenstelling van een katoenen kussensloop. Op deze manier zorgt Satin-Pillow voor een kalmerende werking op een onrustige en onzuivere huid tijdens de slaap. Ook je nachtcrème en haarverzorging zullen door het satijn niet zo snel worden opgenomen, daardoor kan het beter zijn werk doen.

Satin Pillow

De voordelen van de Satin Pillow op een rijtje:
– Het zorgt voor een gladde huid
– Voorkomt slaapvouwen
– Verfijnt rimpeltjes
– Bestrijdt onzuiverheden
– Kalmeert een branderige huid (acne)
– Voorkomt gespleten haarpunten
– Geen klitten en pluis meer
– Vermindert vet haar
– Behoud van haar- en wimper-extensions
– Slaapt verkoelend
– Anti-allergeen

Het is een ruime kussensloop waardoor er ook grotere kussens in passen, hij is namelijk 60cm lang x 70cm breed. Ook is hij er in heel veel verschillende kleuren.

Genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2021

Leuk om te weten is dat Satin Beauty Collection is genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2021 in de categorie best beauty accessoire.

Ik en Satin Pillow

Wat vond ik ervan?

Normaal gesproken slaap ik, zoals velen denk ik, op een kussen met een katoenen kussensloop. De gladde stof van de Satin Pillow was dus wel even wennen. Ik merk wel dat mijn rosacea (acne rosacea) op dit moment rustiger is, maar om dat echt aan de Satin Pillow toe te schrijven vind ik nog wat vroeg. Natuurlijk heel fijn dat dat op dit moment wel het geval is! Ook is mijn kussen nu lekker koel, wij slapen op zolder dus vooral in de zomer is het daar echt warm. Dit zal ik heel erg gaan waarderen wanneer het nog warmer wordt. Ik vind het ook heel fijn dat mijn nachtcrème niet in mijn kussen trekt. Wanneer ik mijn hoofd op mijn katoenen kussensloop legde, voelde ik mijn gezicht aan mijn kussen plakken. Dit is met de Satin Pillow niet zo. Dat heeft er ook misschien wel aan bijgedragen dat mijn huid nu rustiger is. Mijn haar heeft merkbaar minder klitten, daar sta ik echt van te kijken! Ik heb een dikke bos haar dus heel fijn om minder klitten erin te hebben en ’s ochtends sneller klaar te zijn.

Kortom ik ben blij verrast door de Satin Pillow! Naast de voordelen voor huid en haar, is hij ook nog eens heel betaalbaar. Hij kost namelijk maar € 19,99. Dat vind ik erg meevallen voor wat je ervoor terug krijgt!

Kortingscode

En ben je nu zelf benieuwd geworden naar de Satin Pillow? Met de kortingscode: LINDA15 kun je hem nu heel voordelig zelf uitproberen, want je krijgt met de code 15% korting.

Ik hoop dat je iets aan deze review over de Satin Pillow hebt gehad en je straks ook stralend wakker kan worden! Met de kortingscode kun je in deze kussensloop in ieder geval voordelig uitproberen.

Kende je de Satin Pillow al? Of heb je nog andere tips om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden? Laat me weten in een reactie onder het blog!

Heb je zin om nog meer reviews over verzorging te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter