Dit zijn de leukste nieuwe kerstfilms van 2021

door Linda

Sint is inmiddels het land uit en daarom ging ik op zoek naar leuke nieuwe kerstfilms die dit jaar op Netflix zijn toegevoegd. Want zodra de dagen korter worden, verlang ik naar die fijne kerst. Gezelligheid, lekker eten en romantiek. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Het liefst kijk ik dus kerstfilms via Netflix. In dit blog vind je dus een lijstje met de leukste nieuwe kerstfilms van 2021. Pak er een lekkere bak thee bij, trek je sloffen aan en gooi een warm dekentje over je heen en zet één van deze fijne kerstfilms aan! 

Kerstfilms op Netflix kijken

1. Happiest Season

Happiest Season staat al een poosje online, maar misschien heb je hem nog niet gezien. Deze kerstfilm gaat over het stel Abby en Harper. Abby wil Harper tijdens de feestdagen ten huwelijk vragen, maar Harpers familie weet niet dat ze lesbisch is. Ondanks dat haar familie dus niets over hen weet, besluit Abby toch met haar mee te gaan naar haar ouders en doet alsof ze Harpers ‘huisgenootje’ is…

2. Love hard

Dit is echt een film van nu! Een schrijfster ontmoet via een relatieapp een man en besluit dat ze met hem kerst wil vieren. Ze reist daarom 5000 kilometer naar New York om hem te ontmoeten. Maar, zoals dat wel eens gaat met datingapps, blijkt de vork toch anders in de steel te zitten. Dit is een echte feelgood kerstfilm met een romantisch einde. Heerlijk om te kijken!

3. A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas staat nog niet zo heel lang op Netflix. Het gaat over de doodgewone jongen Nikolas die op een buitengewoon avontuur vertrekt naar het besneeuwde noorden, op zoek naar zijn vader die op een zoektocht is naar het legendarische Elfen dorp, Elfhelm. Samen met het eigenwijze rendier Blitzen en een trouwe muis ontdekt Nikolas al snel zijn lotsbestemming. Dit magische, komische en vertederende verhaal bewijst maar weer dat niets onmogelijk is. Dit is een hele mooie en leuke fantasiefilm.

4. Single All the Way

Single All the Way is een komische kerstfilm die vandaag in de Netflix top 10 staat. De film gaat over Peter die voor het familiebezoek tijdens de feestdagen zijn beste vriend vraagt om te doen alsof ze een stelletje zijn. Hun plan en hun gevoelens veranderen als de familie zich ermee bemoeit. Kortom een leuke kerstfilm die je lekker op de bank kunt kijken.

5. A Castle for Christmas

In de romantische kerstfilm ‘A Castle for Christmas’ speelt Brooke Shields een van de hoofdrollen. Auteur Sophie reist naar Schotland in de hoop om een kasteel te kopen. Maar de eigenaar, Myles, Hertog van Dunbar, wil zijn kasteel liever niet verkopen aan een buitenlander. Een fijne feelgood kerstfilm die zeker niet mag ontbreken op je lijstje!

6. Robin de roodborst

We gooien er ook nog even een animatiefilm tegenaan, namelijk Robin de roodborst. Deze nieuwe kerstfilm gaat over een roodborstje dat wordt opgevoed door een muizenfamilie. Maar als ze ouder wordt, merkt ze dat ze toch anders is dan de rest van de familie. Deze film duurt slechts 32 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Minder leuke nieuwe kerstfilms van 2021

De volgende kerstfilm is ook nieuw in 2021, maar deze vond ik zelf minder leuk. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee 😉

The Princess Switch 3

Ik dacht dat het na twee princess switches wel klaar was, maar er staat nu dus een deel 3 op Netflix. Deel 2 vond ik tegen vallen na het leuke eerste deel 1. Toch waagde ik een poging aan deel 3, maar ik heb hem niet afgekeken. Het gaat namelijk nog steeds over de drie lookalikes, Queen Margaret, Princess Stacy & cousin Fiona, (gespeeld door Vanessa Hudgens) en dit keer proberen ze samen een gestolen artefact terug te vinden. Of het gelukt is weet ik dus niet, maar ik gok erop dat het allemaal goed is gekomen 😉

Nog te kijken nieuwe kerstfilm

De Familie Claus 2

Vorig jaar konden we al genieten van de Familie Claus en nu is er dus een deel 2! Er is nog niet zoveel informatie over deze film te vinden, maar ik kon wel de volgende omschrijving vinden: De kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken over neemt van zijn opa, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens. Deze film is vanaf morgen, 7 december, te zien op Netflix en is Nederlands.

En dit waren de leukste nieuwe kerstfilms van 2021. Welke van deze films ga je kijken of heb je al op Netflix gekeken? En wat vond je ervan? Ik ben benieuwd! Laat het me vooral weten in een reactie hieronder.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

2 comments

Astrid 23 december 2021 - 17:30

Eruit bij = er niet bij?

Reply
Astrid 23 december 2021 - 17:29

Hoi Linda, Waarom staat Klaus eruit bij? Moet je echt zien🤩 maar ik zal Scott even het lijstje doorsturen😍😍👍 we waren nog niet eens begonnen dit jaar.. 🤫 de witcher was er namelijk weer😏😁. Ben benieuwd

Reply

Laat een reactie achter