De nieuwste kerstfilms op Netflix

door Linda

Kerst zal anders zijn dit jaar, dat is wel duidelijk. Het voordeel is wel dat we meer tijd hebben om te bingewatchen! In dit blog vind je een lijst met de allernieuwste kerstfilms, te vinden op Netflix. Zo kom je de feestdagen wel door! 

1. Holidate

In de nieuwe romantische kerstfilm Holidate spelen Emma Roberts (29) en Luke Bracey (31) de hoofdrollen. Het verhaal is voor veel singles tijdens feestdagen herkenbaar. Ze hebben namelijk allebei geen partner tijdens de feestdagen en belanden steevast aan de ‘kindertafel’ of met een ongemakkelijke date. Als de twee elkaar ontmoeten tijdens het terug brengen van de gekregen kerstcadeaus besluiten ze dat het maar eens afgelopen moet zijn. Ze sluiten een pact om elkaars ‘holidate’ te zijn en elkaar te vergezellen tijdens alle feestelijke aangelegenheden de komende tijd.

Hun gedeelde haat voor kerst schept een band en ze beloven elkaar geen romantische gevoelens te krijgen. Zo vormen ze al snel het perfecte team. Maar wanneer hun verdrag ten einde dreigt te lopen, ontdekken Sloane en Jackson dat het delen van alles wat ze haten misschien wel iets is waar ze van houden.
Wat ik hiervan vond, kun je hier lezen.

2. Jingle Jangle: A Christmas Journey

Jingle Jangle: A Christmas Journey is de ultieme kerstfilms. Forest Whitaker speelt een ooit opgewekte speelgoedmaker, die jaren geleden is verraden door een leerling. Hij krijgt echter nieuwe hoop en energie als zijn nieuwsgierige, lieve kleindochter in zijn leven komt.

3. Operation Christmas Drop

Operation Christmas Drop gaat over de ambitieuze ambtenaar Erica die voor een streng congreslid werkt dat een luchtmachtbasis op het eiland Guam wil sluiten. Op de basis worden legervliegtuigen gebruikt om kerstcadeautjes te droppen en daar zijn de vliegtuigen natuurlijk niet voor bedoeld. Erica wordt rond de kerstdagen naar het tropische eiland gestuurd om een rapport te schrijven en te beoordelen of de basis gesloten kan worden. Daar krijgt ze een rondleiding van de knappe kapitein Andrew Jantz, die juist wil voorkomen dat de basis gesloten wordt.

4. The Christmas Chronicles: Part Two

Deze week ben ik begonnen met het eerste deel van The Christmas Chronicles en die was best leuk! Nu ben ik bezig met het 2e deel (iets met onrustige kinderen en het nog niet af kunnen kijken) en die lijkt ook leuk te zijn! In het eerste deel redden Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis), kinderen van een overleden vader, kerst. Nu zijn er veel dingen veranderd. Kate is inmiddels een tiener, maar gelooft nog steeds in kerst. Ze besluit weg te lopen tijdens de kerstvakantie met de nieuwe vriend van haar moeder en zijn zoon. Maar als de mysterieuze Belsnickel dreigt de Noordpool te vernietigen en Kerstmis voorgoed te beëindigen, worden Kate en Jack meegesleept in een nieuw avontuur met de kerstman (Kurt Russell).

5. Christmas on the Square

Over een kerstfilm met Dolly Parton heb je vast al wel gehoord. In Christmas on the Square keerst Regina (Christine Baranski) naar huis terug met het plan om het land van haar overleden vader aan een projectontwikkelaar te verkopen. Ze ziet echter het licht als een engel (Dolly Parton) haar overhaalt om van gedachten te veranderen.

6. The Princess Switch: Switched Again

Een van de meest bekeken kerstfilms in 2018 was The Princess Switch. Dit jaar heeft deze kerstfilm een opvolger gekregen: Switched Again. Margarets kroning tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten? Nu te zien op Netflix.

7. Christmas inn

Jen is een hardwerkende vrouw die werkt voor een reclamebedrijf in San Francisco. Maar als ze op het punt staat om te promoveren, krijgt ze slecht nieuws: haar tante is overleden en Jen erft haar herberg. Ze gaat naar Alaska om de herberg te bekijken en ontmoet daar advocaat Steve. Jen vindt hem érg aantrekkelijk en valt steeds meer voor hem. Ze vraagt zich af of hij misschien de ware voor haar is en of ze misschien in Alaska wil blijven.

8. Almost Christmas

Walter is het geliefde hoofd van de familie. Hij vraagt zijn familieleden of ze zich allemaal fatsoenlijk willen gedragen deze kerst én goed met elkaar om willen gaan, zonder ruzie. Als ze zijn wens doen uitkomen en vijf dagen zonder ruzie goed met elkaar onder één dak kunnen leven, zal het een waar wonder zijn. Ik ben erg benieuwd naar deze film en ga deze zeker nog even kijken! Hebben jullie deze al gezien?

9. Holiday Home Makeover With Mr. Christmas

Deze kerstfilm gaat over binnenhuisarchitect Benjamin ‘Mr Kerstmis’ Bradley die met een trouw team van ‘elfen’ samen werkt om gezinnen te helpen hun huis te transformeren voor de feestdagen.

10. Alien Xmas

Alien Xmas gaat over een groep aliens, die het leuk vindt om dingen te stelen. Ze willen de zwaartekracht van de aarde proberen te stelen om zo alles op de planeet te krijgen. Het lot van de aarde ligt nu in de handen van de kerstman, zijn elven, de geest van Kerstmis én een gulle, kleine alien genaamd X.

11. Christmas With The Kranks

Wanneer Luther Krank besluit om kerst een jaartje over te slaan om met zijn vrouw Nora op vakantie te gaan, lijkt alles goed te gaan. Tot zijn dochter belt en vertelt dat ze met kerstmis tóch thuis naar huis komt voor kerst. Nu wordt Luther gedwongen om weer aan alle kerstverplichtingen te voldoen én alle kerstversieringen terug te halen. Als dat maar gaat lukken…

Welke van deze nieuwe kerstfilms heb jij al op Netflix gekeken? En wat vond je ervan? Ik ben benieuwd! Laat het me vooral weten in een reactie hieronder.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Sherry 25 december 2020 - 23:02

Ik ben benieuwd naar de films heb er geen een gezien.

Reply

Laat een reactie achter