Cadeau ideeën voor juffen en meesters

door Linda

Wil je de juf(fen) of meester(s) van je zoon of dochter een cadeautje geven, bijvoorbeeld als bedankje aan het einde van het schooljaar, voor zijn of haar verjaardag of als afscheidscadeautje? Dan deel ik graag een paar leuke cadeau ideeën voor juffen en meesters met je. Kijk je mee?

Gieter

Gieter

Met deze handige gieter kan de juf of meester alle plantjes in de klas laten groeien.

Met de tekst: “Juf bedankt dat u mij hielp groeien” is deze gieter helemaal klaar om cadeau te geven aan de juf of meester.

Deze gieter is er in 2 uitvoeringen en kun je voor € 5,95 bestellen bij Bellakids.

Bureau artikelen

Bureau artikelen

Welke juf of meester kan er zonder pen of blocknote? Juist, geen één! Dus geef dit leuke pakketje aan hem of haar cadeau. Daar wordt ze gegarandeerd blij van.

Dit juffenbedankje is te bestellen voor € 6,- bij WinkeltjevanLies.

Bloemenkaart

Kaart met bloemzaadjes

Deze dubbele wenskaart is geprint op zogenaamd groeipapier. In het papier zitten bloemenzaadjes van zomerbloemen die zullen groeien en bloemen zodra je de wenskaart onder de grond legt. Dit kan in de tuin, maar ook in een bloempot op de vensterbank.

Een leuke manier om een bloemetje te geven of te sturen. De kaart wordt geleverd met een witte kraft-envelop. Op de achterkant van de wenskaart staat een duidelijke gebruiksaanwijzing.

De kaart bestaat uit twee dunne laagjes chloorvrij papier waartussen de zaadjes geplakt zitten met zetmeel. Het papier breekt volledig af onder de grond.

De kaart kun je bestellen bij ByJuul voor € 3,95

Magneet/opener ‘Leukste meester’

Opener voor Meester

Deze opener met tekst is perfect om te geven aan een leuke meester. Je kunt deze op de koelkast bevestigen want het is ook een magneet. Zo raakt de meester hem in ieder geval niet kwijt. Handig toch?!

Deze opener/magneet is voor € 5,95 te bestellen bij Bellakids.

Persoonlijk theeglas

Theeglas

Drinkt de juf of meester van je kind vaak thee? Dan is dit persoonlijke theeglas super leuk om te geven! Je kunt zelf bepalen wat je op het glas laat graveren, maar ook kiezen uit verschillende teksten.

Dit persoonlijk gegrafeerde theeglas kun je bestellen bij Yoursurprise voor € 10,95.

Heb jij nog leuke ideeën die ik toe kan voegen aan deze cadeau ideeën voor juffen en meesters? Laat het me dan vooral weten hieronder in een reactie!

Wil je nog meer cadeau inspiratie opdoen, kijk dan hier nog even verder of bekijk mijn Pinterest.

Liefs,
Linda

Dit blog bevat producten die ik heb gekregen.

Verder lezen?

Laat een reactie achter