Dé baby trends van 2021

door Linda

Wellicht kun je het je nog herinneren? Dit was dé trend voor iedere babykamer uit de jaren 90: clowntjes! Grr. Je moet er nu niet meer aan denken! Trends komen en gaan. Soms zie je trends van vroeger weer terug komen in een ander jasje, maar meestal hoort bij elke tijdsgeest een eigen trend. Ben je op dit moment zwanger en bezig met het inrichten van de babykamer? Of sta je op het punt om de eerste babykleertjes aan te schaffen? Wellicht struin je nu alle namensites af voor de perfecte babynaam. Oftewel ben je benieuwd naar de baby trends van nu? Lees dan snel verder!

Babykamer

Baby trend voor de babykamer

Op dit moment zijn er heel veel verschillende stijlen en kleuren voor de babykamer. Het standaard inrichten van de babykamer in de kleuren roze of blauw zie je nu veel minder. Populair is juist een jungle thema voor een stoere jongens kamer en neutrale kleuren met aaibare stoffen voor een meisjes babykamer. Trendkleuren die we ook vaak terug zien zijn kleuren als roestbruin, okergeel en donkergroen.

Baby trend voor babykleding

Tegenwoordig mag de stijl van de babykleding in de stijl van het babykamertje terug komen. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een bosdieren thema, dan kun je dat leuk combineren met een rompertje waarop een egeltje te zien is. Daarnaast is duurzaamheid en milieuvriendelijk geproduceerde babykleding onder de ouders van nu erg belangrijk. Rompertjes van 100% biologisch katoen en bijtringen van 100% silicone en beukenhout zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. En zeg nou zelf, naast dat dat het milieuvriendelijk is geef je gelijk een goed voorbeeld  aan de volgende generatie 😊

Zwanger

Babytrend voor babynamen

Al jaren domineren de korte namen voor zowel jongens als meisjes de top 10 lijsten van Nederland en ook dit jaar zijn korte namen wederom in trek. Vooral de namen Bram, Sem en Luca worden veel gegeven aan jongens. Voor de meisjes zijn dit Emma, Liv en Zara. Hoewel de korte namen nog steeds in overvloed worden gegeven aan pasgeboren baby’s, zien we een kleine verschuiving plaatsvinden naar de langere namen. Houd daarom de namen als Gabriëlla en Alexander extra goed in de gaten!

Mushie

Babytrend voor een baby cadeau

Een cadeau ontvangen tijdens de zwangerschap of net na de bevalling is voor jou als (aanstaande) mama altijd leuk! Uiteraard blijven rompertjes, knuffeltjes en spenen een leuk en gewild kraamcadeau om te geven. Het cadeau wat andere mama’s als echte musthave beschouwen voor de komst van hun kleintje is de stapeltoren van Mushie. Deze zie je bijna in elke babykamer terug komen en is superhandig voor de motorische vaardigheden van de baby. Naast de mooie kleuren bekertjes is het dus ook nog een handig cadeau voor je kleine spruit! Wil je je vrienden een cadeautip geven? De tip van ons: neem een kijkje in de shop van Bo Baby online. Hier vinden ze de Mushie stapeltoren in een mooi samengesteld pakketje. Zo heb jij de eerste babytrend al binnen en kun je vast uitkijken naar een absoluut een mooi babycadeau!
Wil je nog meer fijne kraamcadeau tips? Dan kun je hier verder lezen.

Weet je nog andere leuke babytrends? Laat het me dan snel weten in een reactie onder dit blog!

Dit gastblog is geschreven door Melissa van Bo Baby Online.

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter