Weekoverzicht: We vieren Pasen en Guido mag weer naar zwemles

door Linda

Afgelopen weekend vierden we Pasen en hadden toch een manier gevonden om even met de familie samen te komen in de buitenlucht. Guido mocht deze week weer naar zwemles, en dat bleek een hele uitdaging.. Ook bevestigden we de keuken, ging Bas samen met de kinderen aan de slag met de fundering van de veranda én er kwam een televisiezender langs voor een nieuw blog waar ik mee bezig ben. Dit en nog veel meer lees je natuurlijk weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Julia had vandaag weer zwemles, we mogen niet meer in het zwembad blijven wachten, dus ik fietste tussendoor weer terug naar huis. Guido en Bas gingen ondertussen de laatste boodschappen doen voor Pasen.

Zondag

Eerste Paasdag! We startten deze eerste Paasdag met een fijne wandeling door de duinen met mijn familie. Zo konden we elkaar toch weer eens spreken op een veilige afstand en lekker buiten. Voor de kinderen had mijn zus en mijn moeder paaseitjes meegenomen zodat de kinderen deze konden zoeken in het zand en tussen het gras.

’s Avonds gingen we lekker gourmetten, dat hadden we al een tijd niet gedaan! Het was een geslaagde 1e Paasdag!

Maandag

Maandag sliep Bas uit en maakte ik samen met de kinderen een lekkere brunch toen hij wakker werd. We hadden verschillende afbakbroodjes en ik maakte een lekker stokbrood met ham, ei en een stukje met kaas. Het niet echt goed weer om nog wat buiten te ondernemen dus we bleven thuis. Julia was erg moe van het weekend, dus met een filmpje en een boekje lezen hadden we een fijn relaxte middag. ’s Avonds stonden heerlijke asperges op het menu! De eerste van dit seizoen en zeker niet de laatste!

Dinsdag

Dinsdag gingen we weer naar ons werk, Julia naar school en Guido naar de gastouder. Tot ik een appje van de gastouder kreeg en bleek dat ze in contact was geweest met iemand met Corona. Zij moest dus alle kinderen naar huis sturen en ging dicht. Ik zou toch al Julia van school halen en verder thuiswerken, dus nu haalde ik eerst Guido op en ging daarna met hem naar school om Julia op te halen.

Woensdag

Samen met Guido bracht ik Julia naar school. Daarna pakte ik Guido zijn zwemspullen bij elkaar. Hij mag weer naar zwemles! Alleen toen het zover was dat we weg moesten wilde hij niet. Maar dan ook echt niet. Uiteindelijk zaten we op de fiets, op weg naar het zwembad. Ook daar wilde hij zijn zwembroek niet aan en had hij er geen zin in. We zijn toen samen maar naar de kinderen die wel al aan het spelen waren in het water gaan kijken. Dat vond hij toch wel leuk dus hij wilde toen wel meedoen. De zwemjuf nam hem over, deed zijn zwembroek aan en nam hem mee naar de andere kinderen. Gelukkig! Toen de ‘les’ over was en ik hem op wilde halen was hij helemaal blij. Hij had het zo naar zijn zin gehad! Thuis gekomen kreeg hij een snoepje van me en mocht hij tablet kijken. Tot we Julia weer van school gingen halen. Samen aten we een broodje en pakten na het eten de kleispullen erbij. Samen hebben ze lekker gekleid en heb ik nog even een blog geschreven over het opstellen van een geboorteplan. Toen het buiten eindelijk droog was zijn we een rondje langs de speeltuinen gegaan. Heerlijk, frisse lucht en de zon scheen ook nog even.

Donderdag

Bas belde nog even met de timmerman over het overzicht dat we hadden gekregen, we zijn er nu helemaal uit en hij gaat besteld worden! Yeah! Weer een puntje afgevinkt van ons to do lijstje. Vandaag speelde Guido gezellig bij mijn moeder en Julia ging naar school.

Vrijdag

Gisteravond hoorden we dat de gastouder negatief was getest, maar uit voorzorg vandaag niet open ging. Gelukkig wilde Bas zijn moeder een ochtendje op Guido passen. In de ochtend kwam gewoon de Engelse televisiezender BBC First langs. Ik werk aan een nieuw blog voor hen, die jullie heel snel kunnen lezen, maar helaas was ik dus op kantoor en heb ik het gemist..

’s Middags was Bas vrij en kon hij gezellig bij de kinderen zijn. Ze gingen aan de slag in de tuin. De fundering voor de nieuwe veranda moet gemaakt worden en klaar zijn voordat deze geleverd wordt in mei. Dus daar is hij nog wel even zoet mee 😉

Hoe was jouw week? Heb je een leuk Paasweekend gehad?

Fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Melanie Hoogvliet 10 april 2021 - 09:02

Het klinkt als een best drukke week! Gelukkig is de gastouder negatief gestest

Reply

Laat een reactie achter