Wat kost een verhuizing?

door Linda

Begin dit jaar zaten we heel erg te twijfelen of we zouden gaan verhuizen of dat we ons huis zouden gaan verbouwen. Jullie weten inmiddels dat we ervoor gekozen hebben om te gaan verbouwen, maar wat als we ervoor hadden gekozen om te gaan verhuizen? Hoe kun je dit het beste regelen en wat kost nu eigenlijk een verhuizing?

Verhuizen

Heb je je droomhuis gevonden, ga je voor het eerst op kamers of trek je bij je vriend of vriendin in? Gefeliciteerd! Er breekt een nieuwe periode voor je aan! Maar voordat het zover is, moeten natuurlijk ook al je spullen naar je nieuwe woning verhuist worden. Hoe kun je dat het beste doen? Nu is het fijn als je wat hulp in de buurt hebt, vrienden of familie, die je kunnen helpen met het inpakken van de dozen en misschien ook wel een auto hebben om wat spullen te verhuizen. Maar die lekkere bank moet natuurlijk ook mee! Daarvoor kun je het beste een verhuisbedrijf inhuren.

Verschillende soorten en maten verhuisbedrijven

Hoe vind je nu een verhuisbedrijf bij jou in de buurt? Neem eens een kijkje op Watkostverhuizen.nl. Daar vind je verhuisbedrijven bij jou in de regio die je op weg kunnen helpen met advies op maat. Zij weten precies hoe ze volgens planning moeten werken en waar zij het beste kunnen staan met in- en uitladen.

Tip! Vraag meerdere offertes op

Nog een tip: vraag meerdere offertes op. Zo voorkom je dat je straks (tot wel 40%!!) teveel betaalt of dat het verhuisbedrijf misschien niet aansluit op jouw wensen. Op Watkostverhuizen.nl kun je gratis verhuisoffertes aanvragen en vergelijken. Je kunt ze vrijblijvend vergelijken en bekijken welke het beste bij je past en weet je snel wat je verhuizing kost. Vraag je offertes aan, dan zit je nergens aan vast.

Verhuizen met kinderen

Verhuizen is (ook) voor kinderen meestal een indrukwekkende gebeurtenis! Ze verlaten hun vertrouwde plek en moeten ergens anders weer opnieuw beginnen. Hoe ga je daar als ouders nou het beste mee om? Lees meer over verhuizen met kinderen op het blog van Cheryl.

Ga je verhuizen? Of ben je misschien van plan om te gaan verhuizen? Dan hoop ik dat ik je met dit blog op weg heb kunnen helpen.

Liefs,
Linda


Dit blog is mijn allereerste gesponsorde blog voor Watkostverhuizen.nl. Er zitten affiliatelinkjes in.

Verder lezen?

Laat een reactie achter