2020: bring it on!

door Linda

Het is alweer 2020! Zo’n cliché, maar wat gaat de tijd (vooral sinds we kinderen hebben) toch snel! We gaan ervoor dat 2020 een mooi, magisch en speciaal jaar gaat worden. En we hebben al heel wat leuke en speciale dingen op de planning staan. Maar er moeten ook beslissingen worden genomen. Ik blik alvast even vooruit!

Bruiloften

We hebben een aantal bruiloften om naar uit te kijken. Vrienden van ons gaan deze maand trouwen op de dag dat ze verkering kregen. Hoe romantisch is dat! Ook mijn zwager en schoonzus gaan na de zomer trouwen. Op een hele mooie datum: 10-10-2020. En daar zijn we met de voorbereidingen ook al mee bezig.

Julia jarig

Julia: 4 jaar

Julia wordt in juli alweer 4 jaar en gaat net voor de zomervakantie wennen op de basisschool. We zijn 2 weken geleden samen met haar (ik weet het, we waren laat..) gaan kijken op de basisschool bij ons in de buurt. Hier komen we zo goed als elke dag langs en Julia noemde het al ‘haar’ school. Dus hier gingen we als eerste kijken. En het gevoel is goed, zowel van Julia als van ons. Wel gaan we ook nog bij andere scholen kijken om te ‘voelen’ of het de juiste keus is, maar we hebben allemaal grote voorkeur voor deze school (en het aanmeldformulier is al bijna ingevuld..).

Guido jarig

Guido: 2 jaar

Guido wordt dit jaar alweer 2. We gaan voor hem speciale oordopjes laten maken omdat het altijd zo’n last heeft van oorontstekingen na het zwemmen. Hij kan dan komende zomer ook gaan starten met overlevingszwemmen. Hij geniet zo van het zwemmen, en we zien hoeveel hij al kan en leert van zijn zus, dat we dat met hem ook gaan doen.

Klussen of verhuizen?

Misschien dat we voordat ze naar school gaat ook nog wel Julia haar kamertje aan gaan pakken. De kozijnen binnen, de trap en de buitenboel moeten ook allemaal een verfbeurt hebben. Ons huisje is niet heel erg groot en we missen regelmatig (berg) ruimte. Nu er wel wat weer geklust moet worden, vragen we ons ook af of we misschien niet liever gaan verhuizen. We hebben allebei een prima baan en we krijgen regelmatig briefjes in onze brievenbus of we ons huis willen verkopen (bij het eerste briefje viel daar wel mijn mond van open! Hoezo overspannen huizenmarkt..). Dus we kijken veel op Funda, dromen over extra ruimte. Wellicht dat verhuisbedrijf Utrecht ons daar dan tegen die tijd mee kan helpen. Dit jaar zullen we op dit vlak de knoop door gaan hakken. Ik twijfel nog..

Klussen
Het afgelopen jaar hebben we de badkamer (noodgedwongen) aangepakt

Sporten

Jaja, bij een nieuw jaar hoort ook een goed voornemen waar ik weer aan moet (en mag!) geloven: Sporten.. ik ben van Guido bevallen door middel van een keizersnede en heb daar, nu 1,5 jaar later, nog steeds regelmatig last van (please let me know als je dat ook hebt (gehad)). Helaas is er niets aan te doen en moet ik het ermee doen. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik het sporten niet aan durfde. Nu heb ik het gevoel dat ik het weer op kan pakken dus dat ga ik doen! Niet eens zozeer vanwege de extra zwangerschapskilo’s maar vooral om me beter in mijn vel te voelen.

Hebben jullie mooie of bijzondere plannen voor dit speciale jaar? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Ik wens iedereen een heel mooi, bijzonder maar vooral gezond 2020!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter