Tip voor onder de kerstboom: Just Dance 2022 + winactie!

door Linda

Heb jij al je kerstcadeautjes gekocht? Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke tip voor onder de kerstboom, dan is Just Dance 2022 een echte aanrader. En ik mag ook nog eens een spel weg gaan geven, dus dan kun je je kinderen echt verrassen met kerst. Heb je nu geen cadeautjes onder de kerstboom, dan kunnen ze er tijdens de kerstvakantie lekker mee spelen. In dit blog lees je alles over Just Dance 2022, wat wij er van vonden én hoe je het spel kunt winnen. Lees je mee?

Just Dance 2022

Just Dance is een leuke manier om te bewegen voor de hele familie. Voor kinderen is er een speciale Kids modus met speciale kindvriendelijke liedjes en choreografieën. Ook is Just Dance 2022 handig om die extra kerst kilo’s te verbranden. Hiervoor gebruik je de Sweat-modus. Wil je er gewoon een leuke middag of avond van maken met het gezin of met vriendjes of vriendinnetjes, dan kun je tegen elkaar dansen of online tegenspelers zoeken. Heb je zin in een snelle sessie? Gebruik dan de knop Quick Play voor een willekeurige playlist.

Welke liedjes staan er op Just Dance 2022?

Dit jaar staan er op Just Dance 2022 meer dan 40 nieuwe liedjes van diverse genres en moeilijkheidsgraden. Bekende artiesten zoals Bakermat, Imagine Dragons, Sia, Dua Lipa, Shakira, Anastasia, Billie Eilish en Lady Gaga kun je dit jaar in het spel vinden. Speciaal voor de kinderen staat het allereerste liedje Waterval van K3 er op, in de nieuwe samenstelling. Liedjes die onder andere op Just Dance 2022 staan zijn:
– Believer by Imagine Dragons
– Nails, Hair, Hips, Heels by Todrick Hall
– China by Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G Ft. Ozuna, J Balvin
– Last Friday Night (T.G.I.F.) by Katy Perry
– Funk by Meghan Traino

Unlimited

Elk exemplaar van Just Dance 2022 voor Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Stadia bevat 1 maand gratis Just Dance Unlimited. Je kunt Unlimited zien als een soort Season Pass van Just Dance: met dit abonnement krijg je toegang tot alle 700+ eerdere liedjes die ooit in Just Dance speelbaar geweest zijn en komen er in de loop van het jaar extra liedjes bij. Standaard zit er al 1 maand Unlimited bij het spel, bij de Deluxe editie zijn dat vier maanden en de Ultimate editie krijg je een jaar extra Unlimited.

De kinderen bekijken de kids modus van Just Dance 2022

Wat vonden wij van Just Dance?

Wij speelden voor het eerst Just Dance dus we moesten even uitzoeken hoe het precies allemaal werkte. Maar dat kregen we al snel door en Guido stond al snel op het wel bekende liedje van Frozen te dansen. Julia moest even wennen aan de liedjes, maar vond de speciale kinderliedjes wel heel interessant. Wat ons opviel was dat de dansjes makkelijk te volgen zijn voor de kinderen, maar ook dat de decors er grafisch heel mooi uit zien. Wij vonden het heel leuk om met z’n allen een dansje te wagen en zullen zeker dit spel nog een keer aanzetten. Ook leuk dat er een speciale ‘zweet’ modus op zit waardoor je wat calorieën weg kunt dansen. Dit wordt ook allemaal bijgehouden.

Just Dance 2022 op de Playstation

Hoe kun je Just Dance 2022 winnen?

Ben jij benieuwd geworden naar Just Dance 2022 of wil je er iemand anders blij mee maken? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag er namelijk een weggeven!
Om kans te maken op Just Dance 2022:
– Volg je Just Dance op Instagram (ja, we checken dit)
– Volg je mij op Instagram (ja, dat check ik ook 😉 )
En voor een extra winkans laat je me even weten voor wie je dit spel onder de kerstboom zou willen leggen. Dit kun je doen onder dit blog zet óf onder mijn post op Instagram.

Aanstaande maandag laat ik op Instagram weten wie er heeft gewonnen

Heb je zin om nog meer cadeautips voor kinderen te lezen? Kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

10 comments

Rick 19 december 2021 - 22:32

Graag zou ik mee doen voor mijn vriendin. Die is verzot op dit soort spelletjes.

Reply
Astrid 19 december 2021 - 14:12

Ze moeten een kerst editie maken🤣

Reply
Astrid 19 december 2021 - 14:11

Hoi Linda, super leuke actie!!
Staat er serieus een speciale zweet progammatje op Just dance??
Super chill!!
Ik heb een eerdere versie op de wii U..
Ben een benieuwd naar deze versie

Reply
Gitte 18 december 2021 - 09:21

Wat een leuk winactie! We hebben ondertussen al wel een paar edities van just dance, het zou heel erg leuk zijn mochten we deze er nog kunnen aan toevoegen.

Reply
Alies 17 december 2021 - 11:01

Heel leuk deze toffe winactie! Zou leuk zijn voor mijn nichtjes die houden van dansen en kunnen in deze tijd ook weinig met vrienden afspreken dus komt dat helemaal goed van pas!

Reply
Linda 17 december 2021 - 12:58

Wat leuk om te lezen! Hopelijk kunnen je nichtjes snel weer met vriendjes afspreken!

Reply
Melody 17 december 2021 - 07:41

Wat een onwijs leuke winactie! Ik zou dit graag mijn vriendin cadeau willen geven. Deze topper heeft het zo erg verdiend en een pittige jaar achter de rug. Ik denk een beetje ontspannen met Just Dance en haar gezin is precies wat ze kan gebruiken.

Reply
Linda 17 december 2021 - 09:52

Wat leuk Melody! Ik duim met je mee!

Reply
Tamara 17 december 2021 - 06:17

Wat een leuke win actie. Hier ook helemaal fan van Just dance 2021. Dus een nieuwe is altijd welkom!!

Reply
Linda 17 december 2021 - 09:54

Leuk om te lezen dat jullie groot fan zijn Tamara!

Reply

Laat een reactie achter