Review Loveli deodorant Cucumber & Aloe Vera

door Linda

Van allerlei kanten kreeg ik de vraag of ik eens de producten van Loveli kon reviewen. Ik kende het merk zelf nog niet, maar hierdoor werd ik er wel nieuwsgierig naar en heb ik Loveli gevraagd of ik eens een product mocht proberen. Dat mocht! Daarom vandaag een review over de deodorant Cucumber & Aloe Vera van Loveli (limited edition én vegan!). En ik mag een fijne kortingscode met jullie delen. Ben je ook zo benieuwd naar Loveli en haar producten? Lees dan snel verder!

Loveli

Loveli is opgericht door Linda Bot toen haar moeder de diagnose borstkanker kreeg en ze gewaarschuwd werd om geen deodorant met aluminium te gebruiken. Ze ging op zoek naar alternatieven, maar vond geen andere deodorant. Daarom ging ze zelf met een recept aan de slag. Zo ontwikkelde ze zelf een deostick zonder aluminium, op basis van kokosolie en zuiveringszout. De deo blokkeert je zweetklieren niet maar neutraliseert zweetgeurtjes.

Na de deostick kreeg ze de smaak te pakken en volgden er nog meer producten. Zo kun je op dit moment bijvoorbeeld ook gezichtsverzorging, zonnebrand, lipbalm en body wash van Loveli krijgen. Ook zijn er producten voor de man.

Linda gelooft dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Daarom is haar merk Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Loveli vegan deodorant Cucumber & Aloe Vera

Ingrediënten: kokosolie, natriumbicarbonaat (zuiveringszout), bessenwas, sheabutter, zinkoxide, arrowroot, aloë vera extract, vitamine E, zonnebloemolie (drager van vitamine E) en een natuurlijk parfum gemaakt van essentiële oliën. De Cucumber & Aloe Vera deodorant bevat geen allergenen.

De Loveli vegan deodorant Cucumber & Aloe Vera is net als de andere Loveli producten een puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium. Deze deo is gebaseerd op kokosolie en zuiveringszout en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur. Aan de deo is zinkoxide toegevoegd zodat deze deo ook perfect tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet werkt.

De Cucumber & Aloe Vera deostick geeft je de frisse geur van komkommer. De aloë vera in de deo zorgt voor nog meer verzorging van je huid. En deze deo is vegan!

Deze deodorant is een limited edition. Je kunt hem nu nog kopen en alleen in de 30 ml variant.

Andere varianten

Is de geur van komkommer en Aloe vera niet echt wat voor jou, dan zijn er nog andere geuren waar je uit kunt kiezen, namelijk: Fresh cotton (met de frisheid van pasgewassen katoen), Sweet orange (een zomerse geur van sinaasappel en mandarijn), Apple Blossom (een zacht en zoet natuurlijk parfum, dat helemaal geliefd is bij jonge meiden), Power of Zen (rozengeur) en de Sensitive Skin (geurloos).

Refill

Ben je door je deostick heen, gooi hem dan niet weg! Je kunt hem makkelijk opnieuw gebruiken met een refill (verpakt in maispapier). Dat scheelt geld én het milieu weer wat afval. Op dit moment is er nog geen refill van de Cucumber & Aloe Vera deo, maar je kunt hem wel refillen met een andere geur.

De deostick is er in 2 maten: 30ml en 75ml. De 30ml versie kost 7,99 euro en de 75ml kost 14,99 euro. De refill voor de 30ml deo kost 5,99 euro en voor de 75ml kost 12,50 euro.

Hoe gebruik je je Loveli deodorant?

Je hoeft maar heel weinig van de deo te gebruiken, dit komt doordat de deo een hoge concentratie van natriumbicarbonaat bevat. Als je teveel gebruikt, dan ga je niet alleen snel door je deo heen, maar heb je ook kans op irritaties van je huid. Twee strepen per oksel is al genoeg. Laat de deo na het aanbrengen even intrekken voordat je je aankleedt. Dan krijg je geen vlekken in je kleding.

Krijg je last van irritatie? Gebruik dan wat minder deodorant onder je oksel. Je kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar de Sensitive deo. De zinkoxide en het aloë vera extract in de Cucumber & Aloe Vera deo beschermen je huid tegen irritatie, hierdoor krijg je meestal juist een mooiere huid.

Gebruikte je hiervoor een deo met aluminium, dan kan het zijn dat je (tijdelijk) wat meer gaat zweten of naar zweet gaat ruiken. Bij de meeste mensen is dat na een paar dagen voorbij en ruik je helemaal niks meer.

Wat vond ik ervan?

Ik kreeg van allerlei kanten door dat ik eens de producten van Loveli moest reviewen. Ik kende het merk zelf nog niet, maar hierdoor werd ik er wel nieuwsgierig naar en heb ik Loveli gevraagd of ik eens een product mocht proberen. Hier werd zo enthousiast door Loveli op gereageerd dat ik me heel welkom voelde! En ik kan je vertellen, niet elk merk reageert zo. Dus dat was al een eerste positieve ervaring met het merk waardoor ik nog nieuwsgieriger werd. Ik mocht een deodorant uitkiezen en ik ging voor de vegan deodorant Cucumber & Aloe Vera. Een limited edition en de eerste vegan deodorant.

Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik tot nu toe niet zo’n fan was van deosticks, ik ben liever vlug klaar met een spuit onder m’n oksel en gaan (moeder van 2 kleine kinderen met elke ochtend haast. Je kent het misschien wel..). Ik dacht er verder ook niet over na. Maar dat heeft deze deodorant totaal veranderd! Omdat we nu middenin een grote verbouwing zitten, breekt het zweet me soms niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk uit. Dus een goede deo is niet onbelangrijk.

De komkommer en aloë vera geur is heel subtiel. ’s Ochtends bij het op doen van deze deodorant ruik je de geuren heel licht. Dit vervliegt gedurende de dag, maar waar ik echt van stond te kijken: ik heb geen enkel moment een zweetlucht geroken. Ook niet aan het einde van de dag! Daarnaast breng je de deo makkelijk aan, zoals bij een gewone deostick.

Het merk Loveli is voor mij een hele fijne ontdekking! Ik ben blij dat ik door het gebruik van deze deodorant niet alleen beter om mezelf denk, doordat ik geen schadelijke deo meer gebruik, maar ook een steentje kan bijdragen aan een beter milieu. Wat een fijn idee om een product te gebruiken dat milieuvriendelijk is gemaakt en dat je ook nog eens kunt navullen. Je merkt aan Loveli dat er liefde in de producten zit voor mens en milieu. En dat maakt het voor mij een heel mooi merk!

Kortingscode gratis verzending

Omdat ik iedereen kennis wil laten maken met dit mooie merk, en Loveli ook graag kennis wil maken met mijn lezers, mag ik een kortingscode weggeven. Met de code Lindaschrijft2021 kun je tot en met 30 juni 2021 jouw bestelling gratis laten verzenden. Ik zou zeggen: maak er snel gebruik van!

Ik hoop dat je ik met deze review over de Loveli vegan deodorant Cucumber & Aloe Vera een beetje op weg heb geholpen, mocht je ook zo’n fijne deodorant willen kopen of nieuwsgierig bent geworden naar de andere producten.

Ben jij al bekend met de deodorants van Loveli? En ben je daar tevreden over? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je zin om nog meer reviews over verzorging te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

15 comments

Ingrid Groen 30 mei 2021 - 10:31

Ja een goede kwaliteit deo deze lijn! En ook de mannen variant! Erg tof!

Reply
Linda 30 mei 2021 - 12:33

Wat leuk om te lezen Ingrid!

Reply
ingrid 30 mei 2021 - 09:48

ik zie het ook vaak voorbij komen maar kende het zelf niet. leuk te leze dat het bevalt

Reply
Linda 30 mei 2021 - 12:32

En heb je het zelf ook al eens geprobeerd?

Reply
Tessa 29 mei 2021 - 19:35

Ik ken het merk ook niet, maar als ik het zo lees lijkt het mij een erg fijn merk

Reply
Linda 30 mei 2021 - 12:32

Zeker weten Tessa!

Reply
Nicole Orriëns 28 mei 2021 - 10:43

Dat klinkt goed! Het enige nadeel vind ik dat het een stick is. Dat lijkt me altijd wat minder hygiënisch.

Reply
Lindaschrijfthetop 28 mei 2021 - 10:27

Ik gebruik altijd dezelfde dedeorant maar nooit een roller dat vind ik niet zo fijn.

Reply
Linda 28 mei 2021 - 10:32

Een roller vind ik ook niet zo fijn, en eerst was ik ook geen fan van een stick, maar deze van Loveli heeft me aangenaam verrast!

Reply
Gemma 28 mei 2021 - 09:50

Ik gebruik al jaren dove deodorant. Ik heb geen idee wat er precies in zit, en of het eventueel schadelijk is 😬

Reply
Linda 28 mei 2021 - 10:13

Misschien dan toch eens Loveli uitproberen? Ik gebruik ook al jaren gewone spuitbussen, maar deze deo heeft mijn gebruik totaal veranderd!

Reply
Lodi 28 mei 2021 - 09:20

Mooi dat ze zeggen dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, want dat is natuurlijk ook zo. Ik ben erg van de natuurlije producten, duurzame verpakkingen enzo alleen met mijn deo ben ik trouw aan een stick van Dove, dit is de enige die me echt die 100% vertrouwen geeft en hier stap ik niet van af, maar ik vind het concept van Loveli echt super!

Reply
Linda 28 mei 2021 - 10:12

Dank je voor je mooie reactie Lodi!

Reply
Astrid 27 mei 2021 - 20:57

Hoi Linda, ja ik gebruik Loveli nu al 1 jaar. Begin 2020 heb ik besloten meer aan het milieu te denken en begon met het bestellen van deze deo. Ik heb de Apple bloesem, welke ik heel goed werkt tegen zweten. Ik ben 1 van die mensen die gewoon heel veel zweet en dat ook wel eens ruikt😧. In de zorg wil ik gewoon fris ruiken ook omdat je toch dichtbij de mensen staat. Op een gegeven moment gebruikte ik die cotton waar ik niet zo fan van was. Maar ja, smaken verschillen nu eenmaal. Dus weer over op de Apple bloesem en ik heb een xl verpakking. Zelf was ik ook milieu bewust, (bijna) zonder was middel. En geen shampoo meer(in de vorm van flessen) met met de zeeën van shampoo bar. Ik ben erg fan van de deo’s en heb ook die jij hebt besteld omdat ik er 1tje in me tas wilde of voor op reis. Dus als je nog milieu vriendelijke tips wilt. Moet je me even een berichtje sturen!😘

Reply
Linda 28 mei 2021 - 10:14

Wat goed om te horen Astrid! Ga je de kortingscode ook gebruiken? Ik zal je zeker even contacten voor meer tips!

Reply

Laat een reactie achter