Review: Abel Bakt glutenvrije boterkoeken

door Linda

Bij toeval kwam ik de brievenbus boterkoeken van Abel Bakt online tegen. Met de verjaardag van Guido in aantocht besloot ik er één te bestellen. Ik koos voor de glutenvrije boterkoek omdat mijn zus glutenvrij eet. Ideaal! Zo hoefde ik niet speciaal aan de bak en kon zij ook genieten van wat lekkers. De boterkoek werd per post verstuurd als een brievenbus pakketje dus hiervoor hoefde ik niet thuis te blijven. Hij lag afgelopen vrijdag, de dag voordat we Guido zijn verjaardag ‘vierden’, op de mat. Dat was super geregeld! Maar wie zit er nu precies achter Abel Bakt en de glutenvrije boterkoek? En hoe smaakt die brievenbus boterkoek? In deze review lees je alles over Abel Bakt zijn glutenvrije boterkoeken.

Abel Bakt

Abel Bakt

Abel had jarenlang een horecazaak samen met zijn vrouw Lenneke. Helaas moesten zij de deuren sluiten door Corona. Maar de mensen misten de huisgemaakte boterkoek zo dat ze vroegen of Abel die nog wilde bakken. Zo zijn ze Abel Bakt begonnen. Ze experimenteerde met verschillende recepten waar uiteindelijk een heerlijke huisgemaakte boterkoek in verschillende varianten uit voort kwam. Abel bakt nu de lekkerste brievenbus-boterkoeken in 4 verschillende varianten: de originele boterkoek, glutenvrij, vegan en glutenvrij + vegan. Wanneer je een boterkoek besteld wordt deze door Lenneke met aandacht ingepakt.

Huisgemaakte boterkoeken bewaren

Er zit veel boter in de boterkoeken waardoor ze goed houdbaar zijn. Je kunt ze het beste koel bewaren in de koelkast of buiten de koelkast en ze af te dekken en op een droge plek te zetten. Na het openen van je pakketje is de boterkoek nog 3 dagen in de koelkast te bewaren. Ook kun je de boterkoek invriezen, dan blijft hij nog ruim 3 maanden goed.

Wat vond ik ervan?

Ik koos voor de glutenvrije boterkoek en gaf aan dat ik deze graag wilde proeven tijdens Guido zijn verjaardag op zaterdag. Hij werd mooi op vrijdag bezorgd. Perfecte timing! De boterkoek had de reis met de post goed overleefd, hij was stevig en mooi ingepakt, echt een cadeautje! (Ook een tip om deze eens aan iemand cadeau te geven!) Hij was lichtbruin van kleur en zag er mooi en smakelijk uit. De mensen die bij ons op bezoek waren, en met name mijn zus, proefden de boter, maar vonden hem heel smakelijk! Wil je jezelf of iemand anders eens goed verwennen met een origineel cadeau? Denk dan zeker eens aan de boterkoeken van Abel Bakt! En naast dat je deze boterkoek cadeau kunt doen, is het ook een origineel relatiegeschenk of bedankje voor medewerkers van je bedrijf.

Heb je na dit blog zelf trek gekregen, dan kun je de boterkoek nu met 10% korting bestellen met de kortingscode: lindaschrijft10 (geldig op alle boterkoek varianten!). Deze code is geldig tot 3 mei. Dat wordt genieten!
Laat me in een reactie onder dit blog weten wat je ervan vond! Vinden we leuk!

Heb je naast deze review over Abel Bakt glutenvrije boterkoeken zin om nog meer reviews te lezen, kijk dan nog even hier. Heb je zin om te gaan bakken dan heb ik nog een aantal lekkere recepten voor je.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

8 comments

Cynthia | Cynspirerend.nl 30 april 2021 - 14:33

Jammie! Dat ziet er lekker uit! Mijn dochter en ik bakken graag boterkoekjes! Maar vegan heb ik ze zelf nog nooit gemaakt. Ik ben benieuwd of je een verschil proeft… leuke review!

Reply
Melanie Hoogvliet 29 april 2021 - 07:52

Ik heb zo genoten van deze glutenvrije boterkoek! Hij was heerlijk en helemaal niet droog

Reply
Rory 25 april 2021 - 21:30

Wat ideaal! Zag ik dit nu laatst ook bij iemand anders voorbij komen? Ik vind het een heel goed idee. Goed om te lezen dat het heel en smakelijk overkomt. En dat het ook nog best lang goed blijft. Een boterkoek is zo lekker (lang geleden trouwens dat ik dat heb gegeten) en zelf ben ik geen bakprinses. Goed idee!

Reply
Felice Veenman 23 april 2021 - 09:45

wat een goed idee om zoiets te bestellen asl er iemand in het gezelschap glutenvrij eet. Dan hoef je zelf niet te rommelen

Reply
Frederique 23 april 2021 - 08:23

Wat goed dat ze omgedacht hebben in tijden van corona en het nu bezorgen!

Reply
ingrid 22 april 2021 - 11:03

wat fijn ook glutenvrij! bedabkt voor de tip

Reply
Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 22 april 2021 - 09:24

Wat geweldig; ze hebben vegan boterkoek!! Ga ik zeker een keer bestellen.

Reply
Lindaschrijfthetop 22 april 2021 - 09:01

Ik kreeg de boterkoek als verrassing thuisbezorgd. Het is een heerlijke koek die makkelijk door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven.

Reply

Laat een reactie achter