Huis & Tuin,  Lifestyle

Mijn Winkeltjevanlies review

Lisanne van Winkeltjevanlies vroeg me of ik haar webshop wilde reviewen. Dat vind ik hartstikke leuk natuurlijk! Ze maakte een selectie van haar assortiment en al snel lag er een mooi pakketje op m’n deurmat! Benieuwd naar wat ze voor me uitzocht? Je leest het in mijn Winkeltjevanlies review.

Winkeltjevanlies

Lisanne begon met het ontwerpen van posters nadat er bij haar jongste zoon een wandhanger gesneuveld was. Ze kon geen goede vervanger vinden en ging daarom zelf aan de slag. Nadat de poster af was, wilden haar andere kinderen er ook één. Ze deelde de ontwerpen op Instagram en kreeg zulke leuke reacties dat ze meer posters ontwierp en deze op Instagram begon te verkopen. Nu heeft ze haar eigen webshop, met nog veel meer dan alleen posters!

Posters Winkeltjevanlies

Maak een feest van je cadeau

In het Winkeltjesvanlies vind je verschillende producten zoals kaarten, posters, stationery, houten kaartenhouders en klemborden. Maar het leukste vind ik de inpak spullen, van cadeau zakjes tot de leukste sluitstickers. Daarmee is het krijgen van een cadeautje niet alleen een feestje, het geven ook! En, wat ook leuk is: ze heeft ook bedankjes voor juffen! Handig om te geven op Dag van de leraar (5 oktober) of aan het einde van het schooljaar. En zoek je nog een mooie poster voor in de kinderkamer? Dan kun je die ook in de webshop vinden.

Wat vond ik ervan?

In het pakketje dat ik van Lisanne ontving zat een mooie poster op a5 formaat, mooie kaarten voor verschillende gelegenheden, stickers, een speciale Super juf pen, een blocknote en cadeauzakjes. Op de foto hierboven kun je alle leuke en hippe spulletjes zien. En dan is dit een greep uit haar assortiment, er staat nog veel meer leuks op haar site! Ik kan met dit pakketje heel veel mensen blij maken en dat ga ik ook zeker doen!

Ik hoop dat je ik met mijn review over het Winkeltjevanlies meer heb kunnen vertellen over de shop en het assortiment. Mocht je op zoek zijn naar een mooie poster voor de kinderkamer, leuke kaart of inpakspulletjes, kijk dan zeker even bij deze webshop. En met de code: linda10 krijgen jullie allemaal 10% korting op het hele assortiment!

Heb je zin om nog meer reviews te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Dit blog gaat over producten die ik heb gekregen. Echter beïnvloed het mijn mening niet!

6 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *